Fosta iubită a lui Gheorghe Turda suferă după despărţire: «Nu câştig nici 2.000 de lei pe lună»

Ultima actualizare:
Nicoleta Voicu şi-a schimbat coafura: s-a tuns scurt
Nicoleta Voicu şi-a schimbat coafura: s-a tuns scurt

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, resimte din plin despărţirea de solistul de muzică populară. Cei doi şi-au spus “adio” la mijlocul lunii ianuarie, şi-au aruncat vorbe grele, însă iată că acum tânăra are puterea să recunoască faptul că o duce destul de greu: “Nu m-am ridicat încă în picioare, încă sunt în genunchi”.

Gheorghe Turda (70 de ani) şi Nicoleta Voicu (47 de ani) s-au despărţit la mijlocul lunii ianuarie, după un an de relaţie, iar ceea ce a urmat părea desprins dintr-o telenovelă. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda i-a reproşat acestuia lipsa de atenţie, iar solistul i-a strigat Nicoletei că este cumplit de geloasă. „Da, m-am despărţit de Nicoleta. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, ne declarat Gheorghe Turda imediat după ruptură.

Dar iată că timpul a făcut-o pe Nicoleta să realizeze că îi era mult mai bine în relaţia cu celebrul artist, care a ajutat-o în carieră cât de mult a putut. A luat-o cu el în spectacole, la emisiuni TV, i-a dat sfaturi despre cum trebuie să se prezinte pe scenă, practic i-a fost şi iubit, şi sfătuitor. Contactată de Click!, fosta iubită a lui Gheorghe Turda ne-a recunoscut că nu o duce prea bine. “Nu m-am ridicat încă în picioare, încă sunt în genunchi. Situaţia financiară nu este deloc bună. Nu am momentan proiecte. Nu reuşesc să câştig momentan decât 2.000 de lei pe lună, bani cu care îmi plătesc rata la casă şi facturile”, ne-a declarat tânăra solistă.

Ce spune Gheorghe Turda despre situaţia financiară a fostei iubite

L-am contactat şi pe Gheorghe Turda pentru a afla dacă e impresionat de problemele prin care trece fosta lui iubită, însă artistul pare de neclintit. “Nu m[ interesează pe mine despre problemele ei financiare. Eu sunt bine mersi şi îmi văd de spectacole. Acum mă aflu în Italia”, ne-a spus solistul de folclor. După separare, el ne-a spus că nu vrea să mai audă deloc de Nicoleta, supărat că aceasta i-a scos ochii că a avut grijă de el cât timp a fost bolnav de cancer la piele

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda şi-a schimbat coafura


    Nicoleta Voicu şi-a schimbat coafura: s-a tuns scurtCaptură România TV
Nicoleta Voicu şi-a schimbat coafura: s-a tuns scurtCaptură România TV

Despărțirea de Gheorghe Turda se pare că a determinat-o pe Nicoleta Voicu să apeleze la o schimbare de look, pentru a-şi mai ridica moralul. Solista a ales să se tundă scurt, iar schimbarea îi vine de minune. Părul roşcat îi încadrează frumos chipul şi îi pune în evidenţă ochii. Fanii de pe Facebook au felicitat-o pe Nicoleta pentru schimbare şi o încurajează să fie puternică şi să meargă înainte.

Citeşte şi:

Gheorghe Turda și iubita mai tânără cu 23 de ani s-au despărțit

Nicoleta Voicu, despre motivele despărțirii de Gheorghe Turda: «Este o dependență»

image
image
image
image
image
image
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg
banner ana morodan png
banner Raluca Blejușcă png
banner anamaria socaciu png
Ana Morodan soseste la sediul Parchetului Judecatoria Sector 1 pe 29 martie 2023 FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu