Fosta iubită i-a furat ideea de afaceri «Prinţului» Adrian Cristea!

Ultima actualizare:

    Adrian Cristea şi Carla Oloş au fost împreună pentru puţin timpFoto: Click!/arhiva personală
Adrian Cristea şi Carla Oloş au fost împreună pentru puţin timpFoto: Click!/arhiva personală

Nu degeaba a fost iubita lui Adrian Cristea! Carla Oloş, roşcata focoasă care i-a încălzit aşternuturile fotbalistului doar o lună, se pregăteşte să se lanseze din nou în afaceri. Proprietara unui salon de tatuaje, tânăra a devenit cunoscută după ce s-a afişat la braţul fostului mijlocaş, însă speră ca acum să dea lovitura cu un magazin de haine de lux.

Adrian Cristea şi Carla Oloş au format pentru scurt timp un cuplu în vara anului trecut. De atunci, roşcata care se pare că nu-i soptea prinţului doar vorbe de amor, ci şi  pasiunea pentru design vestimentar, a devenit o adevărată femeie de afaceri. Conduce un salon de tatuaje, însă nu s-a rezumat doar la atât. 

În toamna anului trecut, şi-a deschis cu o pritenă un salon de tatuaje, chiar în buricul capitalei, în care au investit o sumă frumuşică, iar mâine seară se pregăteşte de o nouă lansare. Este vorba despre un atelier de haine, care îţi aşteaptă clienţii tot în centrul Capitalei. Roşcata s-a asociat cu alte două persoane, specializate în acest domeniu. "Este un magazin cu haine de club. Aici, cei care ne trec pragul găsesc, ţinute sexy, de la body-uri şi rochii, până la cămăşi", ne-a povestit roşcata.

Cine este Carla Oloş 

Carla Oloş a devenit celebră cu ajutorul lui Adi Cristea. Tânăra a povestit cu lux de amănunte despre relaţia ei cu fotbalistul oferind publicului detalii picante din dormitorul fotbalistului.S-a zvonit că roşcata a lucrat ca hostess. Carla se pare că ţi-a dorit să ajungă cunoscută, iar relaţia cu fotbalistul i-a prins tocmai bine. După despărţirea de Cristea, roşcata a fost surprinsă alături de o altă vedetă. Este vorba despre Viorel Şipoş, componentul trupei 3 Sud Est. Nici lângă acesta nu a rezistat mai mult de câteva săptămâni.

Adrian Cristea nu mai joacă fotbal

Adrian Cristea este legitimat la Concordia Chiajna, de unde primeşte un salariu de 1.500 de euro pe lună, dar fanii nu l-au mai văzut de ceva timp în teren. Chiar şi atunci când juca în meciurile oficiale, sportivul se accidenta la scurt timp de la începerea meciului, devenind astfel o mare dezamăgire pentru cei care credeau în el. În urmă cu câţiva ani, Adrian Cristea şi-a deschis un atelier de croitorie şi  şi-a creat propria linie de haine bărbăteşti. Afacerea nu a avut câştigurile pe care fotbalistul le-a sperat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net