Fostă prezentatoare tv, umilită de Adi Despot la "Vocea României"!

Ultima actualizare:

    Alexandra Bădoi a prezentat rubrica Meteo la Antena 1Foto: arhivă personală
Alexandra Bădoi a prezentat rubrica Meteo la Antena 1Foto: arhivă personală

Adrian Despot s-a făcut remarcat, fără doar şi poate, vineri seară, în noul sezon Vocea României în care ocupă scaunul de jurat lăsat liber de Marius Moga. Solistul Viţa de Vie a făcut comentarii acide la adresa unei concurente după prestaţia slabă pe care aceasta a avut-o pe scenă. Alexandra Bădoi, fostă prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1, a cântat una dintre piesele lui Armin Van Buuren, „Falling in love”, dar nu a reuşit decât să-l irite pe Adi Despot, care s-a dezlănţuit.

A fost o seară grea pentru una dintre pretendentele la titlul "Vocea României". Alexandra Bădoi (28 de ani), fostă prezentatoare de la Antena 1, şi-a încercat norocul pe scenă, doar că la finalul prestaţiei, cuvintele pe care le-a auzit din gura lui Adi Despot aproape că au făcut-o să intre în pământ de ruşine. Cel mai nou jurat al show-ului a fost extrem de dur şi nu s-a rezumat doar să remarce că bruneta a avut o prestaţie slabă.

”Eu sunt Adrian Despot. Am râs, am plâns, dar nu știam că poate să și doară. Pe tine nici auto-tune-ul nu poate să te salveze! Sunt sigur că te pricepi la orice altceva mai bine decât la muzică”, a declarat Adrian Despot într-un dialog cu Alexandra Bădoi. Fosta vedetă de la Antena 1 a simţit cum îi fuge pământul de sub picioare la auzul avestor cuvinte. Ulterior, ea a revenit pe pagina de Facebook, unde le-a cerut apropiaţilor să o scuze dacă i-a dezamăgit. Reacţiile prietenilor au reuşit să-i mai ririce moralul, serios afectat după replicile acide ale juratului.


    Adrian Despot a făcut remarci mai puţin măgulitoare la adresa unei concurentefoto: captură video
Adrian Despot a făcut remarci mai puţin măgulitoare la adresa unei concurentefoto: captură video

"Comentariul lui Adi Despot a fost «ieftin» si cu tenta jignitoare!" sau "Prestaţia a fost destul de bună însă comentariul lui Despot a fost de prost gust şi sunt sigur că a avut legătură cu trustul la care ai activat" sunt mesajele pe care le-a primit tânăra după preselecţii. 

Alexandra Bădoi a prezentat 8 ani rubrica Meteo la Antena 1

Dincolo de pasiunea ei pentru muzică, bruneta a fost o prezenţă constatntă pe micile ecrane. Alexandra Bădoi a fost până vara trecută prezentatoare la Antena 1, trust din care a plecat după 8 ani. Ea și-a anunțat demisia în direct, la ultima emisiune, cât și pe pagina sa de Facebook. Tânăra a explicat la momentul respectiv că urmează să se ocupe de un proiect personal. ”Cam atât despre vreme. Sunt Alexandra Bădoi, Vreme şi Vremuri bune vă doresc!” Astăzi s-a încheiat. Sunt exact 8 ani… plini de emoţii, lecţii, bucurii, momente plăcute sau mai puţin plăcute”, a scris ea, pe reţeaua de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net