Fosta soție a lui Răvan Simion și actualul iubit, mai fericiți ca niciodată! Au botezat împreună un copil

Ultima actualizare:
Răzvan Simion și Diana au fost împreună 15 ani
Răzvan Simion și Diana au fost împreună 15 ani

Răzvan Simion și fosta lui soție, Diana, nu mai au nimic de „împărțit” în afară de copiii pe care îi au împreună, iar în prezent viața celor doi arată extrem de diferit.

Dacă inițial că părea că viața a fost nedreaptă cu Diana, după ce prezentatorul TV a decis să înceapă o relație cu Lidia Buble și să divorțeze după 15 ani de mariaj, se pare că acum aceasta este foarte fericită lângă noul ei partener, iar problemele au apărut în celălalt cuplu, care s-a destrămat. 

Fosta soție a lui Răzvan Simion și partenerul ei au botezat o fetiță

Recent, Răzvan Simion a confirmat despărțirea de Lidia Buble, explicând că artista nu mai era fericită lângă el, așa că au decis să pornească pe drumuri separate după o relație de 5 ani. Răzvan Simion a divorțat de fosta soție în anul 2015, după izbucnirea scandalului aflării relației lui cu Lidia Buble. Deși atunci nu a comentat speculațiile din presă, după ce a fost surprins de fotoreporteri părăsind clădirea în care locuiește Lidia, Răzvan a confirmat, la câteva zile distanță, despărțirea de soția sa. Acum a trecut din nou printr-o despărțire, de data aceasta de Lidia.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat”, a anunțat Răzvan.


    Răzvan Simion și Diana au fost împreună 15 aniFoto: Arhivă personală
Răzvan Simion și Diana au fost împreună 15 aniFoto: Arhivă personală

Fosta lui soție însă stă bine pe plan sentimental și are în prezent o relație cu un om de afaceri timișorean, Radu Biță, pe care a făcut-o publică anul trecut. Relația este una din ce în ce mai strânsă, iar zilele trecute cei doi au mai făcut un pas important și au botezat, în calitate de cuplu, un copil, semn că dacă și-au luat acest angajament serios doresc să rămânâ împreună multă vreme.

Diana și iubitul ei au devenit părinții spirituali ai unei fetițe, cuplul acceptând acest rol cu toate că nu sunt căsătoriți oficial, la cererea părinților micuței.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net