Fostele «Bebeluşe» sunt acum mămici împlinite. Ce familii frumoase au Roxana Gîrniţă, Oana Ioniţă şi Catrinel Sandu

Ultima actualizare:
Roxana Gîrniță a fost „bebelușă” 3 ani
Roxana Gîrniță a fost „bebelușă” 3 ani

Acum 19 ani, la Prima TV debuta „Cronica Cârcotaşilor”, un format importat din Italia, în care „bebeluşele” dansau între momentele de pamflet. Click! vă arată cât de fericite sunt Roxana Gîrniţă, Oana Ioniţă şi Catrinel Sandu.

Roxana Gîrniţă (38 de ani) a dansat pe masa Cârcotaşilor între anii 2001 şi 2003. Cariera ei în celebra emisiune a încetat brusc din cauza unei răzbunări publice. Însă orice şut în fund e un pas înainte, iar pentru Roxana a început un nou capitol frumos din viaţă.

Oana Ioniță a „cârcotit” 6 ani
Oana Ioniță a „cârcotit” 6 ani

La doar câteva luni de când a fost pusă pe liber de la Prima TV, „bebeluşa” a ajuns în faţa altarului cu Titi Bălteanu (42 de ani), alias Ultra TT, artist lansat la emisiunea „Şcoala Vedetelor” (TVR 1). Şi-a încercat norocul şi în muzică, însă în cele din urmă s-a retras din showbiz şi s-a dedicat familiei.

La sfârşitul lui 2016 a rămas însărcinată, iar în toamna lui 2017 a născut un băieţel, Constantin. Micuţul a fost creştinat de solista Mihaela Cernea (42 de ani), fostă membră a trupei Class şi de soţul ei, pictorul Costin Craioveanu (44 de ani). Roxana este fericită, iar rolul de „bebeluşă” a rămas doar o amintire frumoasă.

Oana, Florin și copiii lor, Maxim și Isabel
Oana, Florin și copiii lor, Maxim și Isabel

Absolventă de Coregrafie, Oana Ioniţă (37 de ani) a rezistat pe masa Cârcotaşilor şase ani, între 2003 şi 2009. După ce s-a retras din emisiune, Oana şi-a deschis în Bucureşti propria şcoală de dans şi aerobic. Ea a mai dansat la Opera Naţională din Bucureşti şi la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din Capitală, iar în prezent e coregraf de evenimente. Pe 27 noiembrie 2010, Oana a născut în Spania o fetiţă, Isabel, rodul iubirii cu un localnic.

Deşi a intenţionat să-şi întemeieze o familie acolo, s-a despărţit de spaniolul misterios şi a revenit în ţară. În iulie 2013, Oana Ioniţă s-a căsătorit cu tenorul Florin Budnaru (39 de ani), solist la Teatrul de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din Bucureşti. Pe 7 aprilie 2014, vedeta a născut un băieţel, Maxim.

Șerban Huidu și Catrinel Sandu în 2001
Șerban Huidu și Catrinel Sandu în 2001

Toţi patru formează acum o familie frumoasă şi armonioasă. În această vară, Oana, Florin, Isabel (8 ani) şi Maxim (5 ani) se bronzează pe plaja din Mamaia, dar se simt ca în Hawaii.

Tot absolventă de Coregrafie, Catrinel Sandu (42 de ani) a debutat în 1999, la emisiunea „Show 21” (TVR 1), alături de Ştefan Bănică jr (51 de ani).

Catrinel și fetițele ei, Lara și Sara
Catrinel și fetițele ei, Lara și Sara

În 2000, a venit la „Cronica Cârcotaşilor”, unde a pus în scenă dansuri timp de un an. Apoi s-a transferat la Naţional TV. În 2006, s-a căsătorit cu tensimenul Gabriel Trifu (44 de ani) şi s-a mutat în Florida, SUA, unde s-au născut şi cele două fetiţe ale lor, Sara (10 ani) şi Lara (6 ani).

În decembrie 2017, după 11 ani de căsnicie, a divorţat. Vara trecută, s-a logodit cu stomatologul american Steve Schroeter, tată a doi băieţi din căsnicia anterioară.


    Catrinel și fetițele ei, Lara și Sara
Catrinel și fetițele ei, Lara și Sara

Împreună au format o mare familie fericită şi şi-au programat nunta pentru 11 noiembrie, în SUA. Pe 30 iunie, Catrinel şi-a pierdut tatăl în urma unui atac vascular-cerebral, însă chiar dacă e în doliu, nu şi-a amânat nunta. Fosta „bebeluşă” îşi câştigă existenţa la propria şcoală de dansuri şi revine anual în ţară, unde are în continuare admiratori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net