Fostele sexy-asistente tv fac furori la plajă

Ultima actualizare:

    Daniela Crudu
Daniela Crudu

Au debutat ca asistente ale unor prezentatori celebri, la emisiuni de divertisment, dar, după ce au dat de gustul celebrităţii, au demisionat, tânjind la mai mult. Acum, cele şase dive câştigă bani frumoşi din publicitate, din participări la concursuri tv, din radio, dar şi din evenimente, unde dansează sau sunt amfitrioane. Ele au reuşit performanţa de a-şi păstra silueta de odinioară.

A venit vara, iar vedetele s-au şi grăbit să-şi umple conturile sociale cu fotografii în costume de baie, etalându-şi trupurile de sirenă şi decolteurile de infarct.

Printre ele, evident, se numără şi fostele asistente tv, care fac furori, în fiecare an, pe plajele însorite. Vă mai amintiţi de primele asistente tv, Adina Halas (38 de ani) şi Carmen Brumă (41 de ani), colegele de nădejde ale lui Mircea Badea, în 2001, la emisiunea “Noaptea târziu cu Mircea Badea” (Antena 1)? Ambele au bloguri, unde postează dietele minune care le menţin silueta, iar Adina lucrează şi la Smart FM.


    Adina Halas (38 de ani) a fost ajutorul lui Mircea Badea, la ”Noaptea târziu cu Mircea Badea” (Antena 1)
Adina Halas (38 de ani) a fost ajutorul lui Mircea Badea, la ”Noaptea târziu cu Mircea Badea” (Antena 1)

”Am o emisiune, în fiecare joi, între orele 11.00 şi 13.00, unde discut despre sănătate, nutriţie, cosmetice, tehnici de parenting şi lifestyle“, ne-a povestit ea. 

Recent, aceasta şi-a pus implant mamar, astfel că arată impecabil în fotografiile de la piscină, la fel ca şi Carmen Brumă, de altfel, care şi-a etalat silueta de viespe, în costum de baie, întreţinută cu mult sport şi cu o dietă pe bază de seminţe. 

Adina Halas este căsătorită cu Lucian Hugeanu, multiplul campion naţional la ciclism, cu care are un băieţel, Serghei (5 ani), iar  Carmen Brumă  şi  Mircea Badea au un fiu, Vlad (4 ani). 


    Carmen Brumă (41 de ani) a colaborat cu Mircea Badea, la ”Noaptea târziu cu Mircea Badea”(Antena 1)
Carmen Brumă (41 de ani) a colaborat cu Mircea Badea, la ”Noaptea târziu cu Mircea Badea”(Antena 1)

Şi Laurette Atindehou (34 de ani), fostă asistentă tv a Adrianei Bahmuţeanu, la Kanal D, în 2010, la emisiunea ”La şuetă cu Bahmu”, îşi scoate în evidenţă, vara, decolteul siliconat, reparat de trei ori de medicii esteticieni. 

Ea câştigă bani frumoşi şi din reclame. Din păcate, pe plan amoros nu prea a avut noroc, aflându-se în proces de divorţ cu afaceristul Ciprian Nistor, cu care se căsătorise, anul trecut, la Penitenciarul Jilava.


    Loredana Chivu (28 de ani)  a fost asistenta lui Dan Capatos, la ”Un show Păcătos” (Antena 1)
Loredana Chivu (28 de ani) a fost asistenta lui Dan Capatos, la ”Un show Păcătos” (Antena 1)

Daniela Crudu (29 de  ani), fosta asistentă a lui Dan Capatos, în perioada 2011-2017, nu mai are nevoie de nici o prezentare, ea fiind şi acum la Antena 1, în emisiunile concurs. Din păcate, senzuala brunetă a devenit dependentă de operaţiile estetice, care au costat-o în jur de 6.000 de euro. 

În 2006, bruneta şi-a pus silicoane pe semnătura tatălui, dar şi-a operat şi nasul, a scăpat de bărbia dublă şi şi-a mărit buzele cu acid hialuronic. Are şi o talie subţirică, după ce a slăbit în jur de 10 kg, pozele ei de la mare fiind apreciate de fani. 


    Gina Pistol (36 de ani) a fost asistenta lui Andrei Gheorghe, la PRO TV
Gina Pistol (36 de ani) a fost asistenta lui Andrei Gheorghe, la PRO TV

Cât o priveşte pe fosta colegă de la ”Un show păcătos”, în perioada 2009-2015, Loredana Chivu (28 de ani), ea s-a transformat într-o adevărată bombă sexy, după ce şi-a mărit fundul şi şi-a schimbat de trei ori implantul mamar, lăudându-se acum cu look-ul ei de divă. Câştigă din publicitate, dar şi ca dansatoare, la evenimente.


    Laurette Atindehou (34 de ani)  a fost asistenta Adrianei Bahmuţeanu, la Kanal D, în ”La şuetă cu Bahmu”
Laurette Atindehou (34 de ani) a fost asistenta Adrianei Bahmuţeanu, la Kanal D, în ”La şuetă cu Bahmu”

Nu în cele din urmă, Gina Pistol (36 de ani), care a fost asistenta lui Andrei Gheorghe la o emisiune de la PRO TV, în urmă cu peste 15 ani, a rămas la fel de sexy, ea devenind între timp  prezentatoarea concursului ”Chefi la cuţite” , la Antena 1. Este iubita lui Smiley, dar încă nu bat clopotele de nuntă pentru cei doi îndrăgostiţi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net