Fostele şi actualele lor soţii sunt prietene! Ei şi-au pus faţă în faţă femeile din viaţa lor

image
Luis Lazarus, alături de fosta soţie, Antoanela, şi de actuala, solista Lou Lou (foto stânga)

Ceea ce părea imposibil, iată că mai mulţi bărbaţi cu nume notorii din show-biz au reuşit să le pună faţă-n faţă pe fosta şi pe actuala iubită. Unii zic că e necesară această amiciţie de dragul copiilor. În schimb, Mihai Constantinescu susţine că prietenia cu Mihaela, prima soţie, va rămâne pe veci valoroasă, pentru că l-a ajutat în momentele critice.

Omul de televiziune Luis Lazarus (52 de ani) a rămas în relaţii excelente cu prima soţie, Antoanela Lazarus (48 de ani), dar şi cu fosta soacră. Mai mult, e apropiat şi de o altă iubită, Alina, care i-a dăruit o fetiţă. Zilele trecute, el şi-a serbat ziua de naştere alături de fosta soţie, de actuala, solista Lou Lou, dar şi de copii: „Chiar am divorţat în 2007, ne înţelegem bine în continuare şi ne petrecem toate evenimentele mari împreună. Paşte sau Crăciun, suntem împreună. Lumea înţelege de fapt că orice comportament actual este, de fapt, ceea ce eşti şi cum te-ai format ca om. Prin ce ai trecut în viaţă te defineşte azi”, ne-a spus Luis Lazarus.

image
Marian Drăgulescu, la plajă cu Larisa (foto dreapta), prima soţie, şi cu Corina, actuala

Dar şi fostul mare gimnast Marian Drăgulescu (38 de ani) este un exemplu de bărbat galant care a reuşit să le împrietenească pe femeile din viaţa lui. Chiar dacă s-a despărţit cu scandal de Larisa (35 de ani) şi s-a căsătorit cu Corina (36 de ani), sportivul a rămas în relaţii bune cu ea de dragul copiilor, Beatrice (14 ani) şi Richard (12 ani). El şi cele două femei au fost surprinşi împreună la masă, dar şi la plajă, unde s-au bronzat sub aceeaşi umbrelă. Mai nou, la întâlnirile de familie este acceptat şi fotbalistul Ovidiu Mihai (23 de ani), noul logodnic al Larisei.

image
Alina Vidican şi Mihaela Borcea, fostele soţii ale lui Cristi Borcea, au făcut afaceri împreună

Cristi Borcea (49 de ani) a reuşit şi el imposibilul, aşa că Mihaela Borcea (49 de ani), prima soţie, cu care are trei copii, şi Alina Vidican (34 de ani), cea de-a doua nevastă, cu care are doi copii, au fost nevoite să-şi unească forţele pentru a se ocupa de afacerile de milioane de euro, pe vremea când el se afla în închisoare: ”Nu suntem rivale, ci mai mult decât prietene. Suntem o familie”, declara Alina la inaugurarea ştrandului lui Cristi Borcea, în urmă cu cinci ani. După ce Cristi s-a îndrăgostit de fostul fotomodel Valentina Pelinel, cu care are un băiat şi gemene, Alina s-a mutat în Florida, America, unde se ocupă de un restaurant.   

image
Mihai Constantinescu, lângă Mihaela (mijloc), fosta, şi Simona, actuala

Mihai Constantinescu (73 de ani) e căsătorit cu Simona Secrier (48 de ani), dar prima lui parteneră de viaţă, fostul fotomodel Mihaela Constantinescu (58 de ani), i-a fost mereu aproape. S-a întors într-o fugă din Italia, unde locuieşte, pentru a fi alături de Mihai, în 2008, care suferise o complicată operaţie pe cord, efectuată de medicii din Târgu Mureş. Întrebată atunci de ce nu se află şi Simona la căpătâiul bolnavului, aceasta a declarat: “Ce treabă are ea să vină la spital, că în mine îşi pune Mihai baza!”. Mihaela şi Simona au dat uitării rivalitatea, în urmă cu cinci ani, când s-au pozat împreună la masă.

image
Florin Piersic Jr, cu Dorina şi cu Andreea, mamele copiilor lui

Un adevărat cavaler este şi Florin Piersic junior (50 de ani), fiul celebrului actor Florin Piersic, care îşi împarte viaţa între fosta soţie, Dorina Chiriac (46 de ani), actriţă şi ea, dar şi actuala parteneră, Andreea Cipcă (35 de ani). Florin şi Dorina au împreună o fetiţă, Sonia (12 ani), iar cu actuala parteneră mai are un băieţel, Sasha (3 ani). Au ieşit de multe ori împreună şi au sărbătorit anul trecut ziua actorului, în avans, la film, iar Click! i-a surprins împreună. În iulie 2018, cu o zi înainte de a împlini 50 de ani, Florin a fost la mall, cu ocazia lansării  peliculei „Mamma Mia: O luăm de la capăt”. 

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Delta Dunării Pixabay
Copiii bucuroși după ce au primit ghiozdane FOTO Cătălin Marin jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png