Fostul câștigător de la “Burlăcița” nu a uitat-o pe Cruduța “Am vorbit zilele astea cu ea!”

28 decembrie 2016
simeon stalpnicul png

Valentin Gane (34 de ani) a fost fericitul câștigător, de anul trecut, care a reușit să îi răpească inima Danielei Crudu (27 de ani) în show-ul - concurs, “Burlăcița”, de la Antena 1. Însă, se pare că norocul nu a fost mult timp de partea celor doi pentru că relația lor amoroasă nu a durat mult timp.

Cei doi credeau că se vor căsători, dar s-au despărțit din cauza unor neînțelegeri de cuplu. Așa că după ce s-au separat, atât Daniela cât și Valentin au încercat să își refacă viață alături de altă persoană. Contactat recent de reporterii Click! bărbatul ne-a spus că ultimul mesaj dintre ea și asistenta TV a fost în urmă cu câteva zile.

simeon stalpnicul png

“Am vorbit zilele astea cu Daniela pentru că mi-am dorit să îi spun Crăciun fericit, atât! Se pare că amândoi am trecut peste episodul frumos de la <Burlăcița>. Despre Daniela pot să spun că e o fată care încă nu și-a găsit liniștea și încă nu știe ce vrea. Am trăit momente minunate cu ea pe care nu le regret, cum nu regret nici nimic din prezent. Sunt fericit și împlinit în actuala mea relație și m-aș bucura să o văd și pe ea într-o relație stabilă cu o persoană care chiar să o merite”, a spus Valentin Gane pentru Click!

Câștigătorul show-ului “Burlăcița” din 2015 a fost căsătorit de trei ori și are la activ doi copii pe care îi iubește ca lumina ochilor din cap.

Gabi Bădălău jpeg
cristina siscanu 1 jpeg
image
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg