Fostul Corinei Dănilă, Norris Măgeanu, s-a cuplat cu o soprană sexy

Ultima actualizare:
Noris, pe vremea când era iubitul Corinei Dănilă
Noris, pe vremea când era iubitul Corinei Dănilă

Norris Măgeanu (44 de ani) a devenit cunoscut datorită relației cu actrița Corina Dănilă (47 de ani). Cei doi s-au despărțit în urmă cu zece ani, deși aveau o fetiță împreună.

De atunci acesta a bifat relații cu multe femei frumoase, printre care sora lui Catrinel Menghia, Lorena, sau tenismena Ana Bogdan, locul 89 în clasamentul WTA. Acum Norris se pare că s-a orientat, de la tenis, către muzică, pentru că se iubește cu o soprană timișoreană pe nume Andreea Ilie (36 de ani), mai mică decât el cu opt ani.


  Noris, pe vremea când era iubitul Corinei Dănilă
Noris, pe vremea când era iubitul Corinei Dănilă

Soprana sexy este absolventă de conservator și vedetă a Filarmonicii Banatul, și a devenit cunoscută după ce a colaborat la o piesă cu formația Holograf. S-a spus la vremea aceea că între solistul Dan Bittman și sexoasa brunetă ar fi fost mai mult decât o colaborare profesională. Iubita lui Norris cochetează și cu moda, astfel că a defilat în mai multe prezentări de modă, ca manechin, datorită dimensiunilor perfecte. Până acum, Norris și Andreea nu au făcut oficială relația și nu și-au pus poze împreună pe rețelele de sociale, însă nu se feresc de prietenii din grupul lor. Toți știu că între cei doi porumbei e pasiune. Ceea ce este evident, soprana manechină își petrece din ce în ce mai mult weekendurile pe la Câmpulung, orașul natal al lui Norris. 

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png