Fostul iubit al Cătălinei Ponor vrea să o bată pe Monica Roșu la Exatlon


    Tommy Ramos si Catalina Ponor au fost iubiti 3 aniFoto: Facebook
Tommy Ramos si Catalina Ponor au fost iubiti 3 aniFoto: Facebook

Aflați în fața primului duel internațional, concurenții celei de-a doua ediții a concursului Exatlon se vor duela vineri seară cu un sportiv pe care l-au văzut destul de des în presa românească: portoricanul Tommy Ramos, fostul iubit al Cătălinei Ponor.

Cel mai bun gimnast din istoria statului Porto Rico, Tommy Ramos (32 de ani) este vedeta principală a echipei Faimoșilor din Exatlon SUA. Iar vineri seară el și colegii lui se vor duela cu echipa Exatlon România, într-un concurs ce se anunță senzațional. Interesant este că din echipa Faimoșilor români fac parte Silvia Stroescu și Monica Roșu, componente ale echipei României campioană olimpică ăn 2004, la Atena. Atunci, liderul formației noastre a Cătălina Ponor, nimeni alta decât fosta iubită a lui Tommy Ramos.

Tommy Ramos e liderul Faimosilor din echipa SUA la Exatlon
Tommy Ramos e liderul Faimosilor din echipa SUA la Exatlon

Considerat, în urmă cu câțiva ani, unul dintre cei mai sexy 50 de sportivi din lume, Tommy Ramos a format un cuplu cu Cătălina Ponor timp de trei ani, între 2012 și 2015. Dragostea lor a fost atât de intensă, încât distanța de aproape 17 ore care îi despărțea era străbătută de unul sau de celălalt măcar o dată la două luni, pentru a fi împreună. Astfel, Cătălina a petrecut mai multe luni în Porto Rico, alături de familia lui Tommy, iar el a venit și făcut Sărbătorile de iarnă alături de Cătălina și de mama ei, la Constanța.

Cei doi s-au cunoscut în 2012, înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra, când lotul portorican a venis în România pentru un stagiu de pregătire la Izvorani. Într-un interviu acordat unuia dintre cele mai importante ziare din Porto Rico în 2015, ”Primera Hora”, Tommy Ramos povestea începuturile idilei lor: ”La început am vrut s-o cunosc. Dar era mereu la antrenamente. Era serioasă, avea o faţă de poker. Am vrut să-i atrag atenţia, dar e o persoană care îşi face treaba foarte profesionist. Faptul că am vrut să-i abat atenţia de la treaba ei a deranjat-o. A fost o perioadă destul de intensă, pentru ca ea era supărată pe mine”.

Cătălina povestea, la rândul ei: ”Nu ştiu exact când a început totul. Am vorbit, am stat multe ore să încercăm să ne înţelegem, să ne descoperim. Apoi, am devenit apropiaţi. Nu a fost un moment exact în care a început această relaţie. Am luat totul pas cu pas şi totul a venit natural”.

Distanța, dar și dorința fiecăruia de a se pregăti participarea la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016, a fost un factor decisive în despărțirea lor. Tommy s-a consolat repede după ruptură. El a început o nouă relație cu cea mai valoroasă voleibalistă din Porto Rico, Vilmarie Mojicaa, o fată care semăna izbitor cu Cătălina. Cei doi au acum o fetiță de aproape un an.

Echipele SUA si Romaniei inainte de confruntarea de la Exatlon
Echipele SUA si Romaniei inainte de confruntarea de la Exatlon
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
eticheta alimente jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
Kathryn Lord webp
fotografie vestiar serbia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg