Fostul iubit al Oanei Zăvoranu se însoară! Cum arată aleasa lui

Ultima actualizare:
Relaţia Oanei cu Tomer s-a încheiat la Poliţie
Relaţia Oanei cu Tomer s-a încheiat la Poliţie

Medicul israelian, care era în stare în urmă cu patru ani să-şi pună capăt zilelor din dragoste pentru Oana Zăvoranu, şi-a găsit liniştea în plan amoros. Tomer, tânărul cu care vedeta noastră a bifat o relaţie pasageră după divorţul de Pepe, se pregăteşte de însurătoare. El are o relaţie serioasă de mai mulţi ani cu o tânără de la el din ţară cu care urmează să-şi unească destinele în mai puţin de o săptămână.

Nimic nu pare să ne mai amintească de tânărul instabil emoţional care făcuse o pasiune nebună pentru Oana Zăvoranu în 2014 şi care ameninţa că se va sinucide dacă bruneta îl va părăsi.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Tomer e gata să se aşeze la casa lui şi le-a mărturisit prietenilor să se pregătească de marea petrecere, care va avea loc în scurt timp. Mireasa, o tânără israeliancă, se uită de ceva vreme după rochia albă şi abia aşteaptă ziua în care îşi va uni destinele cu ale iubitului ei. 

Oana Zăvoranu l-a reclamat la poliţie pe Tomer  

Oana Zăvoranu a început o relaţie cu Tomer imediat după ce s-a despărţit de jurnalistul Răzvan Dumitrescu, iubitul cu care locuia împreună şi cu care a avut o relaţie de mai mulţi ani. Medicul stomatolog israelian a însemnat însă doar o distracţie de doar câteva luni pentru mult prea pretenţioasa brunetă, care l-a zăpăcit pe tânăr.

Tomer este foarte fericit cu Len, tânăra care i-a adus liniştea după Oana Zăvoranu
Tomer este foarte fericit cu Len, tânăra care i-a adus liniştea după Oana Zăvoranu

Nu la fel de uşor a luat şi el lucrurile şi atunci când Oana a vrut să-l părăsească. Cei doi au ajuns la poliţie după un scandal monstru. Tomer i-a furat maşina divei şi a ameninţat că se sinucide. La scurt timp după acest episod, cei doi s-au separat definitiv. El şi-a continuat studiile la Facultatea de Stomatologie unde era student, iar ea a întâlnit pe altcineva.

Oana Zăvoranu s-a căsătorit în secret cu Alex Ashraf

Deşi lucrurile nu au stat la fel de bine ca acum, oana luând în râs şi pasiunea lui Alex pentru ea, vedeta a ajuns în faţa altarului cu palestinianul. În toamna lui 2016, cei doi s-au căsătorit în mare secret, naşii fiind Mihaela şi Silviu Prigoană. Îmbrăcată într-o rochie roşie, cu imprimeu floral şi cu un decolteu amețitor, Oana Zăvoranu a spus un "da" hotărât în biserică, lucru pe care nu l+a mai făcut nici de dragul fostului ei soţ Pepe, cu care a fost cununată doar civil. 


    Oana Zăvoranu și Alex Ashraffoto: Arhiva Personală
Oana Zăvoranu și Alex Ashraffoto: Arhiva Personală

"Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie (n.r. 2016). A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă", mărturisea recent Oana Zavoranu. 

Citeşte şi:

Oana Zăvoranu: «Există chimie între mine şi Tomer dar nu am o relaţie cu el»

Oana Zăvoranu l-a înşelat pe Tomer cu un prieten al lui Steven Seagal?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net