Fostul iubit al Simonei Halep se crede regele şoselelor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Conta Sponte, tânărul machedon despre care s-a spus că s-a iubit cu Simona Halep, iubeşte maşinile scumpe şi viteza… iar asta îl costă.

Simona Halep a fost dată de gol chiar de către bunica ei în perioada în care toată presa vehiculat o relaţie între ea şi fiul afaceristului Teia Sponte (mâna dreaptă a lui Gigi Becali), Costa.  

Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. Mi-a zis așa: ”Maie, nu dau tată de rușine” (n.r. nu-l fac de rușine pe tata). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, spunea bătrâna într-un interviu.

Lucrurile s-au schimbat între timp, iar Simona şi Costa nu au mai fost văzuţi împreună. Cel puţin momentan şi-au găsit alte priorităţi. Simona ... tenisul, Costa... maşinile. Cel din urmă a făcut o pasiune pentru maşinile scumpe şi puternice. Atât de puternice încât asta îl costă. Cum s-a întâmplat recent când a fost amendat pentru viteză excesivă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net