Fostul Oanei Zăvoranu, în război cu mama copilului său

Ultima actualizare:

    Alexandra continuă războiul cu fostul Oanei ZăvoranuFoto: captură Antena 1
Alexandra continuă războiul cu fostul Oanei ZăvoranuFoto: captură Antena 1

Fostul iubit al Oanei s-a dezlănţuit în emisiunea de luni seară a emisiunii Acces Direct, de la Antena 1.

După ce Oana Zăvoranu i-a spus că are pe altcineva, Alex (28 de ani) a văzut negru în faţa ochilor şi s-a luat de mama copilului lui, pe care o consideră vinovată da faptul că s-a despărţit de Zăvo. Vineri seară, după terminarea emisiunii ''Acces Direct'', Alex s-a întâlnit cu mama copilului său, în culise, căreia i-a adresat cuvinte grele: ''Chiar te ameninţ. Râzi ca o curcă. Eşti o proastă. O să iasă urât. Ce vrei de la mine? Ce vrei să demaşti? Eu nu am ieşit pentru tine la tv'', i-a spus Alex fostei lui partenere.

Invitată în emisiunea de luni seară a emisiunii ''Acces Direct'', Alexandra (34 de ani) a continuat seria dezvăluilor la adresa fostului lui Zăvo: ''Teatrul pe care îl joci e doar un teatru. Vreau să demasc acest om. Nu te poţi certa cu acest om. Nu leagă două fraze. M-a agresat pishic. Mă hărţuia când i-am zis că nu vreau să mai aud de el. Din câte ştiu şi tatăl lui s-a retras. Se comporta foarte urât cu tatăl lui. Le-a furat şi banii de chirie părinţilor lui. Erau doar victimizări ca să aibă milă de la mine. E o persoană violentă şi agresivă'', a spus Alexandra, mama copilului lui Alex.

Contactat telefonic, Alex a răbufnit: ''De ce nu zici că mi-ai luat banii din buzunar? Îi dăteam 3000-3500 de euro pe lună. Vroiam să  o întreb unde este copilul. Nu te-am iubit, nu cred că te place nimeni. Nu mai zâmbi cu gingiile alea. Te dau în judecată. Eşti un neica-nimeni. Ai apărut pe post ca să faci bani. Îmi zicea mereu că e fana numărul 1 a Oanei Zăvoranu.

Nu am să renunţ la Oana. Ştiam că mai este cineva în viaţa Oanei. Voi afla cine este.''


    Foto: Captură Antena 1
Foto: Captură Antena 1

Pentru a-i lua apărarea fiului său, mama lui Alex a intervenit telefonic: ''Alexandra poate să spună orice. Dacă era o prietenă atât de bună cum a zis cu mine, în niciun caz nu ieşea la televizor. Fiul meu are perfectă dreptate. Ashraf i-a întreţinut familia timp de un an de zile. Dă cu pietre în familia noastră. A vorbit foarte urât la telefon cu mine. Ce e acum, e între voi doi. Este nepotul nostru, ai tupeu pentru că Ashraf te-a iubit prea mult. Ai fost în casa noastră şi ai fost respectată'', a mărturisit Petronela, mama lui Alex, la Acces Direct.

''Foarte bine că nu mai eşti în familia noastră. Recunoaşte că pe tine te întreţine mama ta. Eu sunt mândră că copilul tău poartă gena noastră. Alexandra i-a cerut lui Alex să renunţe la numele de Ashraf. Este fiul meu în primul rând. Am respectat tot ce a iubit Ashraf. Fiul meu este mai important ca nepotul meu. Dacă te duci cu teancul de bani la Alexandra îţi permite orice, nu te mai duci cu teancul de bani nu îţi dă dreptul la replică. Copilul meu nu mi-a furat banii din buzunar aşa cum spui'', a dezvăluit aceasta pentru Acces Direct.

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net