FOTO: A pozat dezbrăcată, întinsă pe zăpadă la -15 grade Celsius

simeon stalpnicul png
Solista a realizat o ședință foto inedită, ocazie cu care a tremurat de frigfoto: arhiva personală

Zilele trecute, pe un frig de crăpau şi pietrele, cunoscuta solistă Adora, care anul trecut a pozat în celebra Marylin Monroe, a realizat o şedinţă foto ieşită din comun: a realizat o nouă ședință foto inedită, de data aceasta în zăpadă, la -15 grade.

La începutul anului acesta, Adora a primit o propunere tentantă, dar periculoasă. Solista a fost solicitată de revista „Etiquette” să se transforme în Crăiasa Zăpezii, pentru câteva ore şi să pozeze în frig pe un ger năpraznic. La aproape -15 grade, într-o pădure din apropierea Capitalei, solista a pozat în câteva rochii cu decolteuri adânci şi întinsă pe zăpadă.

image
Adora a fost Crăiasa Zăpezii pentru câteva ore, dar a tremurat de frig

„Am tremurat foarte tare, mi-au îngheţat mâinile şi spatele de credeam că voi răci după câteva ore de fotografii şi schimbat de ţinute în zăpadă. Era un fig de nedescris într-o pădure cu un decor de basm. Pot să vă spun că efortul a meritat pentru că au ieşit nişte fotografii reuşite realizate de fotograful Mihai Mitrea”, ne-a spus Adora.

Cu umerii și mâinile dezbrăcate, solista a îndurat un frig îngrăzitor, dar spune că abia aşteaptă să vadă rezultatul în revista care va apărea în câteva zile pe piață.

S-a lansat cu melodia „Mi Amor”

Cine este Adora

Pe numele complet Teodora Rusu (27 de ani), Adora este pasionată de muzică încă din copilărie, când a studiat vioara şi a luat lecţii de canto cu profesoara Crina Mardare. Tânăra a devenit cunoscută după ce a decis să-și lanseze o piesă într-un mod inedit. Mai exact, atunci când a scos piesa „Mi Amor”, Adora a purtat o rochie de mireasă. Anul trecut, a avut parte de lansarea mai multor piese şi videoclipuri, printre care „Ne atragem” şi „Up Now”. În vacanţa de iarnă, s-a distrat la munte unde a schiat, s-a dat cu placa şi a patinat. Acum s-a întors la muncă şi este gata de lansarea unei noi piese alături de Sotto Itenso, care se numeşte „Sentimente evidente”.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Tora Vasilescu
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
Kate Middleton
image
image
image
image
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif