FOTO Acasă la Dorian Popa! Cum și-a mobilat artistul vila de 300.000 de euro!

Ultima actualizare:

    Dorian Popa și-a construit o vilă superbă în Domneștifoto: BLITZ
Dorian Popa și-a construit o vilă superbă în Domneștifoto: BLITZ

Dorian Popa (31 de ani) a muncit pe rupte, mai bine de zece ani, și, din bănuții strânși, și-a construit o vilă superbă, una dintre cele mai semețe din show-biz. A vrut ca totul să fie mobilat și decorat după ideile lui. Și-a dorit și un televizor imens, fiind un devorator de emisiuni. În casa cu trei etaje, în care locuiește cu iubita lui, Claudia, artistul se simte ca un rege.

Dorian Popa (31 de ani) este un artist foarte muncitor. După ce a debutat în serialul “Pariu cu viaţa” şi a cântat în trupa LaLa Band, a participat la reality-show-urile “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), “Asia Express” şi “Ultimul trib”,  de la Antena 1, iar anul trecut a fost distribuit în serialul “Sacrificiul” (Antena 1) şi în filmul “5Gang – Un alt fel de Crăciun”. În plus, el are concerte pe bandă și deține un site de haine şi de accesorii. Înainte de Crăciun, când vila de 300.000 de euro a fost gata, Dorian Popa și-a luat un televizor imens, de 65 de kilograme, cu o diagonală de 215 cm, de care era foarte mândru.

Casa lui Dorian Popa are 400 de metri pătrați

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum. Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a spus el, la emisiunea “Dimineaţa Blană” de la Pro FM.

Pe tavan, Dorian a pus neoane colorate, albastre şi roşii, exact așa cum și-a dorit, căci urăște lustrele, iar la etaj vrea să-şi facă un studio de înregistrări. Accesul se va face nu prin casă, ci din curte, pe o scară exterioară.

Dorian Popa și Claudia Iosif se relaxează în Dubai
Dorian Popa și Claudia Iosif se relaxează în Dubai

Dorian Popa a plecat cu iubita în Dubai!

După ce i s-a anulat concertul de Revelion, solistul a plecat cu iubita şi cu prietenii la munte, iar după atâta zăpadă și frig, ei au decis să schimbe registrul. Prin urmare, au dat o fugă în Dubai, cazându-se într-un resort de fiţe, direct pe malul mări, la Nikki Beach Hotel Dubai.

Citește și:

Incredibil ce face Dorian Popa pentru a-şi lua casă

Dorian Popa şi-a deschis magazin de haine. Cât te costă o ținută completă

image
image
image
image
image
image
tudor chirila si iulia mizgan jpg
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png