FOTO Adelina Pestrițu, petrecere la piscină pentru fiica ei. La doi ani, Zenaida e sărbătorită cu fast de vedete din showbiz

image
Zenaida a împlinit 2 ani pe 3 august

Trei august este zi de sărbătoare pentru Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea. Micuța lor, Zenaida împlinește doi ani. Părinții i-au organizat o petrecere pe cineste, cu o multitudine de baloane colorate. Nu au lipsit cadourile și nici partenerii de joacă.

Luni, 3 august, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit ziua de naștere a fiicei lor, Zenaida. Condițiile speciale impuse din cauza pandemiei de coronavirus i-au împiedicat să organizeze o petrecere amplă, cu mulți invitați, însă părinții au găsit o soluție pentru ca aniversarea să fie una de neuitat.

image
Decorul de la petrecerea aniversară a Zenaidei a fost unul de poveste

Echipați cu răbdare și multă atenție, nu au lăsat nimic la voia întâmplării, iar locul ales a fost unul cu un decor de poveste, demn de o prințesă. Familia și prietenii au sărbătorit-o pe Zenaida la o piscină din Capitală.

Baloane gigant de culoare roz, jucării de pluș supradimensionate, un cort în care au fost așezate cadourile, acestea au fost ingredientele care au făcut ca ziua Zenaidei să fie una memorabilă. Tematica petrecerii pare să fi fost inspirată de celebrul personaj de desene animante Minnie Mouse.

image
Zenaida a venit pe lume în urmă cu doi ani, pe 3 august

De la aniversare nu au lipsit invitații, buni prieteni ai părinților. Printre cei care au participat s-au numărat Elena Băsescu și copiii ei. Fata fostului președinte Traian Băsescu s-a asortat cu fiica sa, ambele purtând culoarea roz. În ceea ce o privește pe Adelina, ea a optat pentru o rochie albă, lungă până la nivelul solului.

image
Elena Băsescu și fiica ei nu au lipsit de la petrecere

Adelina a postat pe pagina personală de Instagram o serie de fotografii de la petrecerea fiicei, iar prietenii i-au transmis Zenaidei cele mai bune urări.

image
Adelina s-a ocupat îndeaproape pentru ca ziua fiicei sale să fie una de neuitat

Semnificația numelui Zenaida

Vedeta s-a gândit mai mult timp ce nume să-i pună micuței, iar rezultatul final a fost unul deosebit. Numele Zenaida are o semnificație specială pe care Adelina și Virgil l-au ales din timp.

image
Invitații s-au distrat pe cinste în piscină

Numele Zenaida provine de la Zeus din mitologia greacă, semnificând lumină sau cer luminos. Numele acesta este atestat încă din secolul al VI-lea, iar derivatele sale sunt Zina sau Zinca. Acest nume simbolizează viață.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Politia Hunedoara  Foto Daniel Guță jpg
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg