FOTO Află unde şi-a aniversat ziua de naştere Corina Caragea!

Corina Caragea jpeg
În timp ce, în ţară, temperaturile erau foarte scăzute, Corina Caragea făcea plajă, pe meleaguri cu soare

Pentru Corina Caragea (32 de ani), sfârşitul de an coincide cu ziua ei de naştere! Anul acesta, frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV și-a petrecut Anul Nou la mare depărtare de frigul din România.

Corina a ales să meargă în Mexic în acest an, de ziua ei, alături de prieteni dragi, având un motiv dublu de sărbătoare. Vacanța Corinei a fost plină de aventură și de adrenalină. Bineînțeles că nu au lipsit sporturile de apă, dar și incursiunea în tradițiile maiașe, elemente care au dat vacanței o notă exotică.

image
Corina Caragea şi-a sărbătorit ziua de naştere în Mexic

“Revelionul este, ca în fiecare an, prilej de dublă sărbătoare pentru mine, ziua mea de naștere fiind chiar pe 31 decembrie. Dacă anul trecut am plecat din România în căutare de zăpadă în Europa, anul acesta am căutat căldura. Cum în România era un ger năprasnic, am plecat la plus 30 de grade în Mexic. Am preferat Riviera Maya, unde m-am relaxat la plajă, dar și la celebrul parc național Xcaret. Un uriaș paradis natural, pe care l-am traversat prin râu, am făcut snorkeling, plajă, am admirat rechini, pume, țestoase, jaguari, flamingo. Seara am avut parte de un spectacol mexican de excepție, care a cuprins în două ore istoria Mexicului, ritualurile maiașe, un meci de fotbal al strămoșilor mexicanilor, muzică și diferite obiceiuri locale”, a mărturisit Corina.

Corina Caragea, în afara studioului de ştiri jpeg
Corina Caragea a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani

Corina a profitat de ocazie și a vizitat una dintre minunile moderne ale lumii care au impresionat-o prin frumusețe: “Fiind atât de aproape de una dintre minunile moderne ale lumii, Chichen Itza, nu aveam cum să o ratez. Și nu am ratat nici cenotele mexicane, una dintre ele faimoasă pentru săriturile spectaculoase care se fac acolo, despre care am și scris deseori știri. O altă zi am rezervat-o pentru plajele sălbatice de pe insula Cozumel, pe care o aveam de mult pe listă”.

image
Corina Caragea a împlinit frumoasa vârstă de 32 de aniFoto: Arhivă personală
cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
cub Roxana Vasniuc png
cub anamaria prodan bebeto png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Razboi Rusia Ucraina FOTO Shutterstock jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (3) jpg
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg