FOTO Amalia Năstase a întinerit cu 10 ani și arată ca atunci când era cu Ilie

image
Ilie Năstase a avut cu Amalia o relaţie de 14 ani

Se simte bine în pielea ei după ce a reuşit să slăbească de la 92 kg la 61 kg şi recent şi-a reluat coafura de pe vremea căsătoriei cu Ilie Năstase. Zilele trecute, Amalia a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la plimbare în Parcul „Regele Mihai I” din Capitală, fost Herăstrău, alături de fiul ei, Luca (4 ani).

Amalia (43 de ani) a fost a treia soţie a tenismenului Ilie Năstase (73 de ani) şi cea care a rezistat cel mai mult lângă sportiv. S-au cunoscut în 1996, s-au căsătorit în secret în 2004, la Paris, şi au divorţat discret în 2010. Din mariajul lor au rezultat două fiice superbe, Alessia (16 ani) şi Emma Alexandra Diana (13 ani). Povestea lor de dragoste a început cu ocazia concertului pe care Sting l-a susţinut în România în 1996. Însă odată cu trecerea anilor şi-au dat seama că îşi doresc să rămână prieteni de dragul fetiţelor. Şi-au anunţat despărţirea printr-o scrisoare publică în care au spus că vor rămâne şi parteneri de afaceri, şi părinţi. În 2015, Amalia şi-a refăcut viaţa alături de omul de afaceri Răzvan Vasilescu (39 de ani) pe care l-a cunoscut în America.

image
Îmbrăcată sport, vedeta îşi plimbă fiul prin parc

Din iubirea lor a rezultat Luca. Anul trecut, când fiul lor avea 3 ani, Amalia şi Răzvan s-au căsătorit civil în Las Vegas, SUA. La ceremonie au participat şi Alessia şi Emma. Amalia şi-a păstrat numele Năstase şi a spus că a rămas într-o relaţie excelentă cu fostul soţ. În timpul sarcinii cu Luca, Amalia a luat în greutate şi a ajuns de nerecunoscut. Însă anul trecut a decis că e vremea pentru o schimbare majoră şi a urmat dietele recomandate de nutriţionişti. Astfel a reuşit în doar opt luni să scape de 31 kg şi să revină la 61 kg, greutatea ei ideală. Amalia a spus că de-a lungul timpului s-a luptat mereu cu kilogramele în plus şi că a ţinut cure drastice doar pentru ca lumea să nu-i spună că s-a îngrăşat.

image

Doamna Năstase a ţinut mereu la imagine şi s-a detaşat de fiecare dată prin bun-gust şi eleganţă. Însă pentru tot ce are s-a luptat şi a muncit. S-a născut în Rahova şi nu are fraţi. Când l-a cunoscut pe Ilie Năstase, lucra pentru o firmă de asigurări. Amalia a spus că relaţia cu sportivul a fost bazată pe încredere, respect şi iubire. Ea este mândră de „puterea” ei de a-şi face mereu noi prieteni şi crede că mariajul cu Ilie Năstase a fost meritul ei, şi nu noroc. Iată însă că la zece ani de la despărţirea de renumitul tenismen, Amalia Năstase parcă s-a întors în timp şi a întinerit. Datorită siluetei perfecte şi tunsorii pe care a purtat-o în perioada cât a fost soţia lui Ilie Năstase, aspectul ei actual este neschimbat. Punând una lângă alta o imagine din 2009 şi una din prezent, Amalia este la fel de frumoasă. Singura diferenţă este că acum este fericită lângă Răzvan Vasilescu şi că are încă un copil foarte reuşit. Amalia Năstase este unul dintre exemplele că în viaţă succesul se clădeşte în fiecare zi cu decenţă, cu perseverenţă şi cu iubire. Amalia a ajuns după zece ani de la divorţul de Ilie Năstase în echilibru perfect. Este femeie de afaceri puternică, soţie model, mamă dedicată şi ambasadoare a organizaţiei nonguvernamentale „Salvaţi Copiii” România.

A slăbit cu 3 biscuiţi/zi

Pentru a pierde rapid kilogramele în plus, Amalia Năstase a ţinut dieta strictă indicată de nutriţionişti. „Dimineaţa, mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuite de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă. O lună n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie. La prânz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salată. Ţi le măsori o dată şi după aceea îţi dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti una fără tot felul de chestii. Prefer carne de vită şi de porc, orice peşte, somon, în primul rând şi fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau un ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”, a spus vedeta la PRO TV.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Iulia Vântur
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg