FOTO Andreea Berecleanu, mesaj emoţionant pentru fiica sa, de ziua ei

Ultima actualizare:

    Andreea Berecleanu Foto: Facebook
Andreea Berecleanu Foto: Facebook

Andreea Berecleanu încearcă să fie o mamă cât mai bună pentru fiica şi fiul ei. Prezentatoarea TV vorbeşte cu ei despre orice şi îi răsfaţă la maxim.

În plus, Andreea a recunoscut că are mare încredere în ambii ei copii, dar mai ales în Eva, cu care chiar s-a sfătuit când a venit vorba de divorţul de Andrei Zaharescu. 

"M-am sfătuit cu tata când am hotărât să divorţez. Nu i-am spus mamei, pentru ca e mai emoţională. De la tata şi de la Eva am primit cele mai valoroase sfaturi. Am 100% încredere în Eva, mă regăsesc în ea", a declarat mai de mult Andreea.

Cu aşa o fată, era normal ca vedeta Antena 1 să fie cât se poate de fericită cu ocazia zilei de naştere a Evei. Andreea nu a ratat ocazia de a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook, în care i-a urat la mulţi ani într-un mod inedit fiicei sale. În plus, cuvintele au fost însoţite de o poză, în care Eva poartă nişte gene false foarte colorate, care amintesc de nişte fluturi.

Eva este deja o domnişoară
Eva este deja o domnişoară

"Acum 13 ani, am nascut primul meu copil, o fetita de 2.8 kg si 49 de cm. Eva. Nu i-am dat drumul din brate niciodata, astazi dimineata si-a pus fluturi la gene ca sa poata sa zboare...:)Trebuie sa incep sa ma obisnuiesc cu gandul, iubita mea? La multi ani, Bimbi!" , a scris Andreea. 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net