FOTO Anna Lesko, complet goală la piscină! Cum au reacționat fanii

Anna Lesko face sacrificii pentru acest trup fără cusur jpeg
Anna Lesko a pozat din nou dezbrăcată

Deși primește valuri de critici din toate părțile atunci când se afișează aproape goală pe internet, Anna Lesko nu renunță la cea ce parcă a devenit una dintre pasiunile ei: pozatul nud.

Chiar dacă cele mai multe urmăritoare ale sale îi critică aparițiile, reproșându-i mereu acesteia că are un copil și o mamă responsabilă nu se comportă în acest mod, Anna se bucură și de multă admirație din partea „echipei masculine” care îi apreciază pozele deocheate

Anna Lesko, din nou goală pe internet 

În ultima ei imagine publicată pe rețelele de socializare, cântăreața apare topless, cu un „x” desenat pe sân ulterior în programele de editare și fără lenjerie intimă de asemenea, acoperită doar de un prosop de plajă. Se pare că în costumul Evei artista se simte cel mai bine, având în vedere că în majoritatea pozelor pe care le expune pe internet apare în acest mod.

Anna Lesko şi-a început astfel ziua cu o cafea la piscină, însoțită de un mic dejun. Cântăreaţa s-a lăsat fotografiată complet dezbrăcată, acoperindu-și zona intimă doar cu un prosop. 

image
Anna Lesko a pozat din nou dezbrăcată Foto: Instagram

„Am cerut ouă moi, dar mi-a adus tari, iar lavanda de pe tocător era chiar prospăt culeasă. Tare frumos mirosea. În salata de roşii am aruncat câteva frunze de busuioc proaspăt şi un strop de ulei de măsline”, a scris Anna Lesko pe Instagram, în dreptul pozei, gândindu-se să schimbe puțin subiectul de la nuditatea care sărea imediat în ochi. 

Cum le răspunde Anna Lesko celor ce o critică

„Ție răutăcioaso, sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău, te apucă tabuurile și neliniștea, restricții culturale și familiale când vine vorba despre sex, când trebuie să îți lași corpul să vorbească. Ești o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate.

Nu-i așa că este cel mai simplu să arunci cu noroi (curvă, târfă, stricată, concubină, vrăjitoare), decât să te confrunți cu profunzimea îndoielilor tale personale. Tu, femeie domestică, nu ai curajul să scoți capul din ograda ta decât când este vorba despre o bârfă și de a jumuli pe vreo "curajoasă" care te orbește trecând strada.

Ești rea și neagră în cerul gurii, latri toată ziua până și la umbra ta. Ai uitat să te iubești pe tine,nu mai vrei de fapt să te mai placi. Dai vina pe copil pentru corpul tău dezordonat, învinuiești bărbatul pentru depresiile și complexele tale, cauți oriunde motive pt nefericirea ta dar răspunsurile tot la tine sunt și tot tu poți schimba asta.

Stai și te complaci într-o situație sau alta, te acrești pe zi ce trece, te constipi, îți crești copiii conform stărilor iar bărbatul nu te mai suportă. Și ghici ce?! Tu tot mai dependentă devii de el iar el drept răspuns te respinge”, a scris Anna Lesko recent în mediul online, ca răspuns pentru cei ce îi critică aparițiile „erotice”. 

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
kate middleton
Vehicule militare distruse în Harkov - Razboi în Ucraina FOTO AFP
Vladimir Putin printre veterani FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png