FOTO Anna Lesko s-a pozat fără lenjerie intimă: «Acum m-am trezit»

Anna Lesko le a urat prietenilor ei virtuali un „an nou fericit” într un mod mai neobișnuit  jpeg
Anna Lesko le-a urat prietenilor ei virtuali un „an nou fericit” într-un mod mai neobișnuit

A început anul bine! Anna Lesko a intrat în noul an la fel de provocatoare, semn că și în 2019 admiratorii artistei vor avea parte de multe fotografii sexy cu aceasta. Cum noaptea dintre ani a trecut, iar internauții au terminat de petrecut și s-au întors la viața cotidiană, Anna Lesko a ținut neapărat să le ureze acestora „un an nou fericit” într-un mod mai..neobișnuit. Vedeta a pozat fără lenjerie intimă și a publicat imaginea pe rețelele de socializare, alături de o urare. Iată imaginea!

Anna Lesko și-a obișnuit deja admiratorii cu imagini incendiare în care își etalează silueta, însă de această dată vedeta s-a folosit de ipostaza senzuală pentru a povesti modul în care a petrecut mini-vacanța de Revelion și pentru a le ura fanilor ei un „an nou fericit”. Artista a dezvăluit că s-a tot plimbat prin țară, având, probabil, concerte, și și-a sfătuit, de asemenea, prietenii virtuali să se odihnească în această perioadă pentru a începe în forță acest nou capitol din viață.

Anna Lesko a pozat fără lenjerie intimă, la intrarea în noul an

Cântăreața, în vârstă de 39 de ani, a pozat și fără inhibiții și fără lenjerie intimă, pentru ca formula să fie una completă. Aceasta și-a început noul an într-o notă senzuală, dezvăluind că a avut parte de o dimineață târzie și relaxantă. Cântăreața s-a bucurat imediat de multe laude din partea prietenilor virtuali, care au primit bucuoși urarea de anul nou trimisă de Anna Lesko.

„Abia acum m-am trezit, după câteva zile de mers prin țară și tot aici am să rămân. Odihniți-vă dacă aveți posibilitatea, pentru că o nouă aventură a început! 2019, bine ai venit! An nou fericit!”, a fost mesajul trimis de Lesko, în dreptul imaginii senzuale.

image
Anna Lesko, alături de băiețelul ei

Deși artista se apropie cu pași repezi de vârsta de 40 de ani, în ceea ce o privește, timpul parcă a stat în loc, rămânând neschimbată, chiar dacă a trecut  printr-o naștere. Aceasta a purtat pentru fotografie un body sexy de plasă, prin care se putea observa că nu purta lenjerie intimă.

De asemenea, ținuta a lăsat la vedere și formele vedetei, care nu sunt unele de neglijat. Un alt detaliu care a ieșit în evidență a fost faptul că Anna a optat să fie cât mai naturală pentru fotografie, părând că a renunțat complet la machiaj. Cântăreața are o relație de ani buni cu Dj Vinny, alături de care are și un băiețel.

image
Anna Lesko, alături de băiețelul ei Foto: Instagram

Cum își menține Anna Lesko silueta

În ceea ce privește silueta de invidiat a vedetei, aceasta susține că nu are vreo „rețetă minune” care o ajută să fie în formă, ci pur și simplu preferă să mănânce sănătos și să ducă un stil de viață cât mai activ. „Stilul meu de viaţă este dieta mea! Nu am simţit niciodată nevoia de a urma o dietă specială pentru că în general mănânc sănătos.

Mă pot abţine de la orice mâncare dacă este cazul dar prefer să nu fiu pusă în această situaţie! Sunt pofticioasă, mănânc gustos, nu mă conduc după regulile unei diete, dacă vreau, mănânc! La sala de sport merg doar să mă recreez. Alergatul după fiul meu, Adam, alergatul după cumpărături, alergatul după rezolvarea problemelor, asta e sport. Viaţa mea este un sport!”, dezvăluia Lesko, în urmă cu ceva vreme, pentru revista Spy.

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
Tate  jpg
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp