FOTO Antonia și-a serbat fiica! Maya a petrecut alături de cei doi frățiori

Fiica Antoniei, Maya, a împlinit 9 ani
Fiica Antoniei, Maya, a împlinit 9 ani

Un frumos tablou de familie! Asta a reușit să surprindă cântăreața Antonia cu ocazia zilei de naștere a fetiței ei din fosta căsnicie cu italianul Vincenzo Castellano, Maya, care a împlinit frumoasa vârstă de 9 ani.

Dacă până acum ceva vreme artista se simțea incompletă deoarece fetița ei era departe, aceasta locuind în italia împreună cu tatăl și bunicii ei, iată cu Antonia este din nou împlinită pentru moment, având în vedere că poate să își strângă în brațe toți cei trei copii

Maya și-a serbat ziua de naștere alături de cei doi frățiori ai ei 

De ziua de naștere a Mayei, care a împlinit 9 ani, cei doi frățiori ai micuței, rezultați din relația Antoniei cu actualul ei partener, Alex Velea, Akim și Dominic, s-au îmbrăcat în cămăși elegante și au pozat fericiți alături de sora lor mai mare, la care sunt în vizită în Italia. 

Maya se înțelege foarte bine cu frățiorii ei vitregi
Maya se înțelege foarte bine cu frățiorii ei vitregi

Bineînțeles că cea care a fost în centrul atenției a fost chiar Maya, care a îmbrăcat o rochie albastră de prințesă, cu fundă în talie, și a primit acordul să poarte și câteva produse cosmetice pe față, în această zi specială. Este deja cunoscut faptul că fiica Antoniei o moștenește pe aceasta și cochetează încă de pe acum cu machiajul, cântăreața publicând și în trecut imagini în care Maya purta machiaj.

Maya începe să pozeze la fel ca mama ei
Maya începe să pozeze la fel ca mama ei

Și dacă Maya își imită mama la acest capitol, nici Dominic nu se lasă mai prejos. Micuțul și-a pregătit o coafură specială pentru petrecerea cu ocazia zilei de naștere a surioarei lui, dorindu-și dread-uri, inspirându-se, probabil, de la familie și apropiații acesteia, care au adoptat acest stil de-a lungul timpului. 


    Maya începe să pozeze la fel ca mama ei Foto: Instagram
Maya începe să pozeze la fel ca mama ei Foto: Instagram

Antonia, Alex Velea și copiii lor au mers în Italia, la Maya

Antonia a mers recent în Italia, alături de Alex Velea, dar și de cei doi copii ai lor, Dominic și Akim, pentru a petrece mai mult timp cu Maya, a cărei custodie completă încă nu a putut să o obțină, fiind în continuare în proces cu fostul soț la acest capitol. Tot în Italia a avut loc și petrecerea Mayei, familia cazându-se la un hotel.

Antonia are o relaţie oficială de mai bine de cinci ani cu Alex Velea, însă solista nu a reuşit nici acum să se separe de italianul Vincenzo Castellano, cu care s-a măritat în 2011. Cei doi au decis să divorțeze încă din 2013, dar procesul a tot fost prelungit. 

Pentru a se putea căsători cu Alex Velea, dar şi pentru a-i boteza pe cei doi copii ai lor, Dominic şi Akim, Antonia trebuie însă să primească rezultatele unei anchete sociale, demarate în urmă cu doi ani de autorităţile italiene. 

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
filme de craciun
concediul de odihnă
Multe localități din Siberia nu au căldură FOTO SHUTTERSTOCK
iulian juncanaru, stomatolog mort FOTO Faceb jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg