FOTO: Azi face 46 de ani, dar tot sexy a rămas

Ultima actualizare:

    Solista a pozat goală în Playboy, în anul 2000. Deși au trecut 14 ani de atunci, a reușit să-și mențină siluetafoto: Playboy/arhiva personală
Solista a pozat goală în Playboy, în anul 2000. Deși au trecut 14 ani de atunci, a reușit să-și mențină siluetafoto: Playboy/arhiva personală

Danieal Györfi, una dintre cele mai sexy arttiste din România, aniversează astăzi (12 octombrie) 46 de ani. Solista petrece în familie, alături de iubitul ei, impresarul George Tal, și de fetița lor, Maria (3 ani și 8 luni).

Una dintre primele vedete din România care și-a mărit sânii cu implant de silicoane, Daniela Györfi a făcut mereu sacrificii și fel și fel de operații și tratamente ca să nu-și arate vârsta. La 32 de ani, solsta a pozat în Playboy, dar nici acum, după 14 ani, nu s-ar sfii să-și dezgolească trupul, pentru că a păstrat aceeași siluetă de invidiat. Doar că, între timp, bustul vedetei a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Prima operație de acest fel a fost în 1998, dar de atunci, până în 2012, Daniela s-a mai operat de deouă ori.

Ce fericită e Daniela alături de iubitul ei, George, și de fiica lor, Maria

În afara celor trei operații la sâni, solista şi-a mai făcut modificări la nas, la ochi, la buze și pe abdomen.Bine că nu am murit. Sunt mulţumită şi nu regret nimic din ceea ce am făcut, însă acum cred că e de-ajuns. Nu-mi mai fac nici o operaţie estetică, ci doar tratamente corporale, nu e nimic rău în asta”, a spus Daniela, pentru Click!

Astăzi, de ziua ei, Daniela se odihnește și petrece alături de familia sa. După cinci ani de relație cu impresarul ei, George Tal, chiar dacă au avut de multe ori certuri și chiar s-au despărțit pe terrment scurt, solista pare, în sfârșit, împlinită.

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png