FOTO: Bârlădeanca își promovează bijuteriile la poponețul gol

Ultima actualizare:

    Monica Bârlădeanu  locuieşte de  10 ani în SUA
Monica Bârlădeanu locuieşte de 10 ani în SUA

Monica Bârladeanu îşi pune nurii la bătaie pntru a-şi salva afacerea cu bijuterii, în SUA. Sexy- românca a realizat câteva fotografii în scop promoţional, în care apare în ipostaze provocatoare, fără lenjerie intimă, însă cu inelul pe deget sau cu coliere la gât.

Are talent la actorie, dar şi la bijuterii. Monica Bârlădeanu (35 de ani), stabilită de ani buni în America, a decis, la sfârşitul anului 2013, să intre în afaceri cu bijuterii, făcute chiar cu mânuţele ei. Primele creaţii, din argint masiv, le-a dăruit prietenilor, pentru a testa “piaţa”. Cum aprecierile au venit rapid, vedeta şi-a scos colecţia la vânzare, iniţial în showroom-urile din Bucureşti. Acum, însă, a început să-şi promoveze asiduu creaţiile realizate din argint masiv ( inele, brăţări şi coliere) pe Internet. Monica a găsit chiar un mod inedit pentru a atrage atenţia, realizând, recent, un set de fotografii, cu scop publicitar, în care apare în ipostaze incitante, fără chiloţi pe sub rochie sau cu desuuri sexy şi fundul la vedere, musai purtând inelele pe deget şi colierele la gât. Doritorii pot achiziţiona bijuteriile, marca Monica Bârlădeanu, de pe site-ul  www.mooncastjewelry.com, la preţuri care se situează între 100 şi 300 de dolari. Monica Bârlădeanu a plecat la  Los Angeles în 2004, pentru a lua lecţii de actorie, reuşind să prindă câteva roluri în producţii hollywoodiene de succes, precum “Living&Dying”, “Second in Command”, “The Hunting Party” sau “Caved In”, dar şi într-un episod din celebrul serial “Lost: Naufragiaţii”.

Şi ele au dat textila jos!

Nicoleta Luciu (34 de ani) s-a lăsat fotografiată, în sânii goi, în 2011, când a promovat  batoanele de slăbit Fibrobar-R, cu ajutorul cărora a slăbit 40 de kilograme, după prima naștere.Iulia Albu (33 de ani) a pozat complet goală, în 2009, pentru a face reclamă la genţile şi pantofii fostului ei soţ, Mihai Albu. Și-a acoperit doar faţa, cu o buclă de păr.

Actriţa şi-a expus coapsele  şi picioarele sexy
Actriţa şi-a expus coapsele şi picioarele sexy

Actriţa şi-a expus coapsele  şi picioarele sexy
Actriţa şi-a expus coapsele şi picioarele sexy

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png
banner sensy png
banner sanziana buruiana png