FOTO Bianca şi Victor, escapadă romantică la Roma!


    Cei doi îndrăgostiţi au sosit luni noaptea în ţarăFotografii: Mihai Ionescu
Cei doi îndrăgostiţi au sosit luni noaptea în ţarăFotografii: Mihai Ionescu

Bianca Drăguşanu (31 de ani) şi Victor Slav (33 de ani) s-au săturat de nopţile romantice petrecute pe Litoralul românesc, aşa că au fugit într-o escapadă de trei zile la Roma. Cei doi amorezi şi-au adus aminte de locurile în care s-au iubit pentru prima dată nebuneşte. În ianuarie 2013, atunci când s-a înfiripat iubirea lor, ei au ales tot Roma.

O nouă „lună” de miere sau doar o şedinţă de shopping? Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au fugit în weekend, fără să-i ştie nimeni, să se iubească la Roma, oraşul unde, în ianuarie 2013, avea să se înfiripeze povestea lor de dragoste, desprinsă parcă dintr-o telenovelă. Nu mai încape nici o îndoială că Bianca şi Victor sunt acum la fel de îndrăgostiţi ca-n prima zi, iar weekend-ul petrecut în Italia pare a fi o a doua lună de miere pentru amorezi. 

Bianca poartă încă verigheta de la Victor, însă declară că o altă nuntă nu va mai exista. „Nu mai vreau o a doua nuntă. Ne este bine cum suntem acum!”, a dezvăluit Bianca, pentru Click! În escapada romatică de la Roma, Bia nu s-a dezminţit şi şi-a făcut timp şi pentru shopping, dovadă stând nenumăratele sacoşe de firmă  pe care blonda abia le târa după ea, luni noapte, la sosirea pe aeroport. 

Bianca Drăgușanu a făcut shopping la greu

Victor a lăsat-o pe Bianca să se descurce singură cu bagajele
Victor a lăsat-o pe Bianca să se descurce singură cu bagajele

Bianca şi Victor radiau de fericire şi erau îmbrăcaţi, lejer, ca de vacanţă.  Aşa cum ne-au obişnuit în ultima vreme, „Barbie şi Ken de România” erau asortaţi. Bianca purta o pereche de pantaloni de trening, un tricou alb, o vestă neagră şi o pălăriuţă şic pe cap, iar Victor pantaloni negri trei-sferturi şi un tricou alb, ce-i punea în evidenţă muşchii lucraţi la sală. Din păcate, nu ştim din ce pricină, la ieşirea din aeroport fostul băiat de la Meteo s-a enervat şi a “uitat” să-şi mai ajute iubiţica la căratul bagajelor.

Povestea lor de dragoste s-a înfiripat tot la Roma

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au mai avut o escapadă romantică, tot la Roma, la începutul relaţiei lor, în ianuarie 2013. Deşi atunci au plecat separaţi pentru a nu fi reperaţi de paparazzi, Bianca şi Victor s-au cazat, se pare, la acelaşi hotel. “Am dat nas în nas cu ei pe Via del Corso, în imediata apropiere a Fontanei di Trevi. Se plimbau liniştiţi, iar Bianca îl ţinea de braţ pe Victor”, a declarat ulterior un martor.

Toată vara s-au hârjonit pe Litoral

Bianca și Victor au fost cuplul anului pe Litoral
Bianca și Victor au fost cuplul anului pe Litoral

Luni întregi, Bianca a vărsat lacrimi amare după Victor. Blonda aproape că îşi luăsese „Adio” de la împăcarea cu fostul soţ. Minunea s-a produs, însă,  pe 27 iulie, când, întoarsă acasă de la filmările din Vama Veche pentru emisiunea „Poftiţi pe la noi”, Bianca a avut un accident casnic: un umeraş de fier i-a perforat tibia de la piciorul stâng. Victor a fost cel care a dus-o de urgenţă la spital şi de atunci cei doi sunt de nedespăţit. Toată vara, cei doi şi-au petrecut-o pe Litoral, unde ziua stăteau tolăniţi la soare, iar seara colindau cluburile de fiţe.

Aventura ei cu Adrian Cristea de la Paris le-a distrus căsnicia

Căsnicia Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav a fost zdruncinată din temelii de fostul iubit al blondei, Adrian Cristea. Acesta a reuşit să-i facă să divorţeze pe cei doi, după ce a petrecut cu Bianca în aceeaşi cameră de hotel, trei nopţi fierbinţi la Paris, în primele zile ale anului 2014. La doar o zi de la adulter, Victor Slav a luat decizia de a rupe căsnicia cu roşcata, care i-a pus coarne cu fostul ei iubit, în camera unui hotel de cinci stele situat în apropiere de l’Opéra şi de celebrele galerii Lafayette şi Printemps. Pe 6 septembrie 2013 Bianca şi Victor s-au căsătorit, iar pe 6 ianuarie 2014 s-au despărţit. În martie 2014, cei doi au mers de mână la notar şi au depus actele de divorţ. 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
filme de craciun
judecatori magistrati bani venituri pensii shutterstock
Ivana Knoll FOTO Instagram png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg