FOTO Carmen Negoiță a impresionat Parisul cu ținute românești! Iată ce a purtat

Ultima actualizare:

    Carmen a accesorizat ineditul pulover cu o pereche de sandale spectaculoase cu blanăFoto: Arhivă personală
Carmen a accesorizat ineditul pulover cu o pereche de sandale spectaculoase cu blanăFoto: Arhivă personală

Carmen Negoiță a impresionat plăcut editorii de modă și fotografii prezenți la Paris Fashion Week, purtând vestimentații și accesorii românești.

Carmen Negoiţă şi-a făcut apariţia la prezentările de modă de la Paris și a pozat pe străzile orașului în mai multe ipostaze. Una dintre ţinutele cu care s-a îmbrăcat a fost cea compusă dintr-un pulover în formă de cerc, realizat manual din lână, cu motive tradiționale românești. Puloverul a fost lăudat de personalităţile importante din domeniu, precum Anna Dello Russo și Chiara Ferragni, cu care Carmen Negoiță s-a întâlnit la Paris. Carmen a accesorizat ineditul pulover cu o pereche de sandale spectaculoase cu blană.

“Am vizitat Parisul de câteva ori și pot spune că sunt în asentimentul lui Victor Hugo. «Respirând aerul din Paris îți menții sufletul tânăr». O destinaţie care de fiecare dată m-a fascinat. Fiind prezentă la Paris Fashion week pentru prima oară, în urma acestei experienţe, pot spune acum că îndrăgesc și mai mult acest oraș”, a povestit Carmen.

Prezenţa ei la Paris Fashion Week nu a trecut neobservată, Carmen atragând atât atenția fotografilor şi a jurnaliştilor, cât şi a editorilor de modă internaționali. La Paris, aceasta a acordat diverse interviuri pentru reviste precum "Vogue Turcia" sau "Harper’s Bazaar Olanda". La fel s-a întâmplat și la London Fashion Week, festival în urma căruia a apărut în publicații precum "Vogue" și "Elle", edițiile din Canada, Portugalia și Australia.

VEZI GALERIE FOTO!

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png