FOTO Cât de bine arată prima soţie a lui Cătălin Crişan! Ce spune Lucia despre fostul soţ

image
Cătălin Crişan

Lucia Bubulac a fost invitată în platoul emisiunii "La Măruţă", unde a vorbit atât despre fostul ei soţ, Cătălin Crişan, cât şi despre faptul că fiica ei, Daria, va participa la Festivalul Mamaia Copiilor.

Deşi are 50 de ani, Luciu arată extraordinar. Într-o rochie scurtă, albă, cu un model colorat, ea şi-a pus în valoare silueta trasă prin inel şi picioarele perfecte. Doctoriţa l-a impresionat cu fizicul ei de adolescentă şi pe Cătălin Măruţă, care a remarcat că este o femeie frumoasă.

image
Lucia arată ca la 20 de ani

Prima soţie a lui Cătălin a explicat că nu vrea să vorbească multe despre cântăreţ sau despre infidelităţile lui: "Este un lucru banal la orice bărbat, totul este cum priveşti lucrurile", a spus ea despre aventurile pe care se spune că artistul le-ar fi avut, inclusiv pe perioada mariajului lor.

Cătălin Măruţă a vrut să afle detalii picante şi a întrebat-o dacă acum, că fostul soţ e iar liber, s-ar împăca cu el şi dacă mai are sentimente pentru el.

Femeia a fost din nou diplomată şi a subliniat că e o discuţie incomodă.

"Nu că nu exclud varianta împăcării, eu spun că se pot croşeta lucruri în jurul ei. Nu am venit să fac declaraţii nici despre el, nici despre sentimentele mele. Eu încerc să ies din această discuţie incomodă", a spus Lucia.

image
Lucia a vorbit despre fostul ei soţ, Cătălin Crişan

În schimb, ea s-a arătat foarte mândră de fata ei, Daria, de 14 ani, care va participa la Festivalul Mamaia Copiilor.

image
Lucia a venit în emisiune cu fata ei, Daria

Micuţa a ajuns să fie la fel de înaltă ca mama ei şi este pasionată de muzică, la fel ca tatăl ei.

image
Daria e deja o adevărată domnişoară

Lucia şi Cătălin Crişan (46 de ani) au fost căsătoriţi timp de 14 ani, iar în 2009 au divorţat. După doar doi ani, artistul s-a recăsătorit cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupşa (36 ani), la sfârşitul anului 2010, când au făcut cununia civilă. Nunta lor a avut loc în vara anului 2011. În decembrie 2012, Alina l-a făcut din nou tată pe artist, aducând pe lume o fetiţă, Lara Maria. Interpretul mai are doi copii din mariajul cu Lucia, Daria (14 ani) şi Raris (10 ani). Relaţia cantautorului cu cei doi copii ai săi mai mari s-a răcit, după ce s-a recăsătorit cu medicul dermatolog. În timp ce Lucia Bubulac l-a acuzat că a uitat de cei doi copii ai lor, Cătălin Crişan s-a plâns că aceştia nu l-au sunat să-l felicite când a devenit iar tată. 

Surse au declarat pentru Click! că artistul a divorţat din nou tot pentru o femeie: el se iubea, în 2009, nu doar cu Lucia şi cu Alina, ci şi cu Laura, o amică de-a lui.

Impresionată de drama prin care trece acum fosta ei rivală, prima soţie, Lucia Bubulac, rupe tăcerea şi confirmă această poveste, în exclusivitate pentru Click!

„Cu această Laura, fostul meu soţ era mai combinat decât cu Alina. Au fost împreună în vacanţă în Grecia. Vorbea cu ea la telefon de-acasă. Ţin minte că, într-o seară, el era jos, în curte, iar eu învăţam pentru un examen în camera de la etaj. Atât de tare vorbea, încât îl auzeau şi vecinii. Eram certaţi pe-atunci, aşa că nu i-am zis nimic. Cred că această fată era o cunoştinţă mai veche, pentru că îi tot spunea «Hai măi, ne cunoaştem de-atâţia ani»”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Lucia Bubulac.

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
militar mort focsani jpg
ips calinic 01 jpg
image
image
image
image
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg