FOTO Ce gest neaşteptat a făcut Nicoleta Luciu, chiar de ziua ei

image
Nicoleta Luciu este cea mai fericită alături de cei patru copii ai ei

Îşi serbează onomastica, dar a vrut să aducă bucurie în inimile elevilor fără posibilităţi materiale. Împreună cu cei patru copii ai ei, Nicoleta Luciu (34 de ani)a stâns cărţi pentru a le dona unei biblioteci.

De Sfântul Nicolae, Nicoleta Luciu îşi serbează ziua numelui printre cei dragi. “La mulţi ani tuturor celor care îşi serbează azi, de Sfântul Nicolae, ziua numelui! Vă pup, dragilor!”, a mărturisit ea pe Facebook.Totodată, frumoasa brunetă a vrut să facă un gest frumos pentru elevii unui sat, care nu beneficiază de nicio bibliotecă. Astfel, vedeta a pus la cale totul împreună cu cei patru copii ai ei: “De Moş Nicolae, eu, Kim, Kevin, Karoly şi Zsolt Jr. am strâns cele mai frumoase cărţi şi le dăruim copiilor din satul Hulubeşti, pentru că vrem să ajutăm la înfiinţarea unei biblioteci. Așa îi vom ajuta să strîngă amintiri frumoase ce-i vor însoți întreaga viață”, a mai scris Nicoleta.

image
Nicoleta Luciu a strâns mai multe cărţi pentru a le dona unei biblioteci

Fanii au rămas profund impresionaţi de gestul Nicoletei: “Cred că-i mare bucurie în familia voastră, să trăiți că vă gândiți și la alţi copii…”, “La mulți ani! Această zi frumoasă, cu o semnificație deosebită, să vă aducă multă sănătate, bucurii, împliniri, tot ce vă doriți, o zi minunată!”, “Să trăieşti cu numele! Să îţi dea Dumnezeu multă sănătate, putere şi să fii mereu apreciată şi iubita! La mulţi ani!”, au scris prietenii virtuali.

Nicoleta Luciu a devenit prima dată mama în 2008, atunci când l-a adus pe lume pe Zsolt jr. Trei ani mai târziu, vedeta a născut din nou, de data aceasta tripleţi: doi băieţi, Karoly şi Kevin, dar şi o fetiţă, Kim. De câteva luni, bruneta a lăsat viaţa agitată din Capitală pentru a se muta la Miercurea Ciuc, oraş din care este originar soţul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo.  

image
Nicoleta Luciu este cea mai fericită alături de cei patru copii ai eiFoto: Arhivă personală
image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Serbia Belgrad harta FOTO Shutterstock jpg
politisti germani polizei pixabay
image
image
image
image
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg