FOTO Ce "soacr─â" frumoas─â are Mihaela R─âdulescu!

2 februarie 2015
image
R─âduleasca ┼či Felix se iubesc de patru luniFoto: arhiv─â personal─â

Mihaela R─âdulescu are cu ce s─â se m├óndreasc─â. Nu doar noul ei iubit e ├«ntr-o form─â de zile mari, ci ┼či mama acestuia, Eva.

Felix Baumgartner are o rela┼úie deosebit─â cu mama lui, Eva. De┼či are aproape 70 de ani, femeia ├«┼či ├«nso┼úe┼čte c├ót de des poate fiul ├«n competi┼úiile la care ia parte, fiind ┼či ea adept─â a sportului.

Zilele trecute, para┼čutistul i-a f─âcut o frumoas─â urare mamei lui, pe Facebook, ocazie cu care a publicat ┼či o poz─â cu ea. Dup─â cum se poate vedea, femeia nu-┼či arat─â deloc v├órsta, av├ónd o alur─â ┼či un tonus de invidiat.

image
Felix are o rela┼úie deosebit─â cu mama lui, care ┼či-a serbat recent ziua de na┼čtere

Rămâne însă de văzut cum se va înţelege cu noua ei "noră", Mihaela Rădulescu, în cazul în care vedeta noastră va ajunge la altar la braţul fiului ei.

Mihaela R─âdulescu se iube┼čte cu Felix de patru luni

Mihaela R─âdulescu ┼či para┼čutistul Felix Baumgartner au o rela┼úie de patru luni, pe care au ├«nceput-o la scurt timp dup─â ce ea s-a desp─âr┼úit de Dani O┼úil. Cei doi s-au afi┼čat ├«mpreun─â ├«n preajma Cr─âciunului, ocazie cu care vedeta noastr─â a ap─ârut ┼či ├«n presa interna┼úional─â, drept "noua iubit─â a lui Felix".

2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg