FOTO Chef Foa şi iubita, vacanţă printre animale în Africa de Sud

image
Ioana şi Florin au venit luni seara la evenimentul revistei “The One”

Florin Scripca şi viitoarea sa soţie Ioana s-au relaxat într-o binemeritată vacanţă la celălalt capăt al Pământului, mai precis în Africa de Sud.

Chef Foa a intrat în vacanţă după terminarea sezonului MasterChef şi al sărbătorilor de iarnă, şi alături de iubita sa Ioana au plecat spre Africa de Sud. Dacă prima parte a vacanţei a fost dedicată drumuţiilor montane, cei doi escaladând vârful Table Mountain din Cape Town, care măsoară 1085 de metri în urma unui efort susţinut de câteva ore, în zilele ce au urmat, Florin şi-a făcut selfie-uri cu mai toate animalele pe care le-a întâlnit, de la babuini, la broaşte ţestoase şi pinguini.

Sunt împreună de patru ani

Din 2011, Chef Foa se iubeşte cu Ioana Aian Balu, fiica deţinătorului firmei de catering. Au fost prieteni, apoi iubiţi, iar acum se pregătesc de nuntă. “Da, urmează să ne căsătorim. Dar, cum aţi aflat? E momentul nostru şi nu vrem să dăm detalii”, declara Chef Foa pentru Click! la finalul anului trecut.

image
Ioana şi Florin au venit împreună la evenimentul revistei “The One” din octombrie
image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
claudia patrascanu copii png
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Contraofensiva din Herson FOTO Captură video jpg
Ucraineană dintr un sat eliberat dezvăluie întrebarea pe care o pun mereu soldații rușii în satele pe care le invadează jpg
image
image
image
image
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg