FOTO Codin Maticiuc, mesaj emoționant pentru fetița lui nou-născută


    Codin Maticiuc este fermecat de micuța lui Foto Instagram
Codin Maticiuc este fermecat de micuța lui Foto Instagram

Codin Maticiuc pare un nou om de când a devenit tătic pentru prima oară! Cel supranumit „Craiul de Dorobanți” pare că se va „cuminți” în viitor, având în vedere că micuța lui i-a cam furat inima și nu pare că acesta va mai avea prea mult timp de acum în colo pentru alte cuceriri. Codin nu se mai satură de poze cu fetița lui, iar pe chip i se citește emoția.

Dacă vederea fetiței lui i-a adus lacrimi lui Codin pe chip, se pare că nu a trecut încă peste marele moment, retrăind aceleași sentimente emoționante de fiecare dată când își ține în brațe micuța. 

Smaranda, fiica lui, a venit pe lume în urmă cu câteva zile, iar atunci când viața lui Maticiuc s-a schimbat complet. Recent, Codin a publicat o nouă fotografie în care apare alături de micuță, în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant. „N-o să te las niciodată să cazi, dar o să te înurajez să zbori. Smaranda. Fata mea”, a scris Codin Maticiuc pe contul personal de Instagram. 

Codin Maticiuc nu se mai satură să își pozeze fetița
Codin Maticiuc nu se mai satură să își pozeze fetița

Iubita lui Codin Maticiuc, despre care nu se știu prea multe informații, a născut în Miami, totul a decurs bine, iar micuţa a primit numele Smaranda, ca cel al bunicii ei. „Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”, a explicat Codin Maticiuc, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Cum crede Codin Maticiuc că o să se descurce în postura de tată

„Eu chiar mi-am dorit copii, cred că mi-aş fi dorit un pic mai mult băiat pentru că mi se pare că am mai mult de dat unui băiat, cred că am mai multe să imprim. Ea când o să îmi spună că vrea să iasă în club, o să fie prin sms pentru că probabil o să fie încuiată într-o pivniţă şi o să îi dau un telefon să poată să vorbească doar cu mine să îmi dea sms-uri sau poate o staţie.

Codin se anunță a fi un tătic extrem de grijului și strict
Codin se anunță a fi un tătic extrem de grijului și strict

Nu cred că o să îşi dorească club, cred că o să vrea să vadă soarele sau chestii de genul ăsta, să vadă un parc. Cred că îmi doresc să fie totul o negociere. Nu e vorba de duritate, de chestii fizice, de ridicat ton”, povestea recent Maticiuc.

Fostul „Crai de Dorobanţi” și femeia care l-a făcut tătic au o relaţie extrem de discretă.Actorul a fost foarte rezervat în privința vieții lui intime. Tot ce se știe este că mama copilului lui Maticiuc este o brunetă extrem de sexy. Cei doi nu s-au afișat oficial împreună și nici nu au vorbit despre relația lor în presă până în momentul de față. 

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
front 2 (captura video) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
Alina jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png