FOTO Copiii vedetelor, superbi la banchetul de la absolvirea liceului. Fiica lui Ilie N─âstase a fost regina balului

image
Alessia N─âstase, ├«mbr─â╚Ťi╚Öat─â de mama ei, extrem de m├óndr─âfoto: Instagram

Emo╚Ťii ╚Öi m├óndrie ├«n ochii p─ârin╚Ťilor, nostalgie ├«n sufletele absolven╚Ťilor de liceu, care pe 4 iunie au ├«ncheiat oficial cursurile. Au ├«nceput num─âr─âtoarea invers─â p├ón─â la sus╚Ťinerea examenului de bacalaureat, dar ╚Öi preg─âtirile pentru banchete, baluri ╚Öi festivit─â╚Ťi. Vedetele se m├óndresc deja ├«n mediul online cu copiii lor adolescen╚Ťi, la absolvire.

"Ani de liceu, cu emo╚Ťii la rom├ón─â. Scumpii ani de liceu c├ónd la mate dai de greu" vor fredona, cu nostalgie, absolven╚Ťii clasei a 12-a, care zilele acestea se bucur─â de banchetele de final de an. Spre deosebire de vara trecut─â, c├ónd restric╚Ťiile pandemiei au ├«mpiedicat organizarea petrecerilor, acum tinerii au liber s─â ├«╚Öi ia "adio" de la liceu ├«ntr-un mod festiv. Examenul de Bacalaureat 2021 va ├«ncepe pe 28 iunie, cu prima prob─â, cea scris─â la Limba ┼či literatura rom├ón─â.

stanga
dreapta
image
image
image

Amalia Năstase: "O seară pe care o așteptăm de 12 ani"

Pe re╚Ťelele sociale este deja avalan╚Ö─â de poze de la absolvire, dar ╚Öi de la banchetele de final de an. Amalia N─âstase a publicat fotografii superbe cu fiica ei major─â, care s-a transformat ├«ntr-o adev─ârat─â domni╚Öoar─â. "O sear─â pe care o a╚Ötept─âm de 12 ani", a scris Amalia ├«n dreptul imaginilor ├«n care Alessia apare coafat─â lejer, cu un machiaj de sear─â, ├«mbr─âcat─â ├«ntr-o rochie neagr─â, elegant─â, ╚Öi ├«nc─âl╚Ťat─â ├«n pantofi cu toc. Nimic care s─â epateze, dar suficient c├ót s─â o transforme ├«ntr-o adev─ârat─â apari╚Ťie. Alessia (18 ani), fiica cea mare a fo╚Ötilor so╚Ťi Amalia ╚Öi Ilie N─âstase, a absolvit liceul privat Mark Twain International School, iar petrecerea cu colegii a avut loc ├«ntr-un celebrul local din Her─âstr─âu, La Brasserie.

image
Anca Serea și fiul ei, Davidfoto: Instagram

Anca Serea: "├Ä╚Ťi mul╚Ťumesc, David! Sunt m├óndr─â de tine"

Anca Serea, frumoasa mam─â cu ╚Öase copii, a tr─âit ╚Öi ea emo╚Ťiile fire╚Öti al─âturi de fiul ei, chipe╚Öul David (19 ani), la absolvirea liceului. "A╚Öa a fost mereu! ├Ämpreun─â la bine ╚Öi la greu, ├«╚Ťi mul╚Ťumesc, David! Sunt m├óndr─â de tine ╚Öi-╚Ťi voi fi al─âturi indiferent de orice!", a scris Anca Serea pe Instagram, public├ónd ╚Öi o fotografie frumoas─â. David ╚Öi-a dep─â╚Öit mama ├«n ├«n─âl╚Ťime ╚Öi arat─â foarte bine ├«n costum elegant. David este fiul Anc─âi Serea cu fostul s─âu so┼ú, omul de afaceri Filip Poplingher, care s-a stins din via╚Ť─â ├«n anul 2010. ╚śi David a terminat tot o ╚Öcoal─â privat─â, iar pe mai departe ├«╚Öi dore╚Öte s─â studieze ├«n Marea Britanie sau Olanda.

image
Dan Bittman și fiul său cel mijlociu, Patrickfoto: Facebook

Dan Bittman ╚Öi Liliana ╚śtefan, ├«mpreun─â la absolvirea lui Patrick

Chiar dac─â nu mai formeaz─â un cuplu ╚Öi au decis s─â o ia pe drumuri separate, Dan Bittman (59 ani) ╚Öi Liliana ╚śtefan (52 ani) sunt ├«mpreun─â atunci c├ónd este vorba de copiii lor. Ambii p─ârin╚Ťi i-au fost al─âturi lui Patrick, la festivitatea de absolvire a liceului. ÔÇťA venit r├óndul lui Patrick. Dup─â Alex, este al doilea absolvent al familiei, se preg─âte╚Öte MarcÔÇŁ, a postat Dan Bittman, ├«nc├óntat de b─âiatul s─âu mijlociu.

image
Liliana ╚śtefan ╚Öi fiul ei, Patrickfoto: arhiv─â personal─â

ÔÇť├Äl ╚Ötiu de c├ónd s-a ├«nfiin╚Ťat lumea. Lumea mea ╚Öi lumea lui. De mic i-am zis ├«n toate felurile posibile de la Bobel, c─â ar─âta ca o bobi╚Ť─â, la Prin╚Ťul, pentru c─â are a╚Öa o atitudine. El este Patrick, b─âiatul cu inima de aur ╚Öi vorba de miere. Azi s-a ├«ncheiat un ciclu important pentru el, liceul. Urmeaz─â-╚Ťi visele, Patrick! Eu o s─â fiu mereu pe aproape, m├óndr─â de tot ce faci!ÔÇŁ, a fost mesajul postat de Liliana ╚śtefan.

Citește și:

Patru din cei cinci copii ai Anc─âi Serea ├«nva╚Ť─â la ╚Öcoli private. Pl─âte╚Öte o avere pentru educa╚Ťia lor

VIDEO Amalia N─âstase a ├«mplinit 45 de ani. Tort superb, ╚Ťinut─â mulat─â ╚Öi toat─â familia al─âturi

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
santana 1 jpg
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
Monica Tatoiu
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png