FOTO Cristina Joia, designer „Visuri la cheie”, desfigurată în bătaie de o femeie. Are nasul rupt și a fost operată

8 noiembrie 2020
article img
Cristina Joia s-a ales cu nasul rupt în urma ataculuiFoto: Facebook

Incident violent în Capitală, în urma căruia unui dintre designerii emisiunii „Visuri la cheie” a plecat direct la spital. Cristina Joia a fost atacată într-un supermarket de o femeie, care a lovit-o până i-a spart nasul.

„La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, Secția 14 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din sectorul 4 a fost agresată o persoană. La fața locului au sosit de îndată polițiștii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaște. 

Persoana vătămată a fost transpotată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. În cauză polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Cristina Joia, agresată într-un supermarket

De asemenea, jurnalistul Ovidiu Oanță a explicat mai pe larg întreg incidentul, publicând și o imagine cu Cristina Joia, în care aceasta apare cu nasul spart și sângerând. Joia a fost dusă la spital și operată, în urma atacului.

„Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut ieri după-amiază, într-un magazin din Calea Șerban Vodă. O femeie căreia îi reprosase că a blocat cu mașînă o trecere de pietoni, dar și parcarea magazinului, s-a năpustit asupra realizatoarei aflată la cumpărături, pe care a lovit-o in plină figura cu un obiect tare - nu e clar dacă un "box" sau cheie - zdrobindu-i nasul și provocându-i o rana de câțiva centimetri.

Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge și aproape leșinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată. Poliția a identificat agresoarea, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însă nu îi cere socoteală, pentru că așteaptă că realizatoarea de televiziune să iasă din spital, să meargă la secția de poliție și să depună plângere penală”, a scris jurnalistul în mediul online.