FOTO Cum arată dormitorul și baia Adelei Popescu. Noua casă e ultramodernă

Ultima actualizare:

    foto: Facebook
foto: Facebook

Adela Popescu a trecut de jumătatea sarcinii, arată și se simte bine, și se bucură de liniștea noului ei cămin, în care s-a mutat la finele anului trecut. Din când în când, actrița mai pune pe rețelele sociale imagini din noua casă, iar acestea par rupte din revistele de design interior.

Adela Popescu (34 de ani), însărcinată pentru a treia oară, tot cu băiețel, și-a luat o pauză de televiziune și se menajează în așteptarea bebelușului. Fosta actriță de telenovele are și un loc perfect pentru relaxare, o vilă modernă și spațioasă, în care ea și Radu Vâlcan s-au mutat în decembrie 2020. După ce prezentat bucătăria, Adela Popescu a oferit, pe Facebook, câteva imagini din dormitor și baie. Totul este ultramodern, minimalist, iar finisajele și mobila au un aspect unitar, "par din același film", mai ales din punct de vedere cromatic.

"Aș vrea să împărtășesc cu voi câteva momente drăguțe, banale, care mie mi-au dat dat o stare de bine azi.1. Trezirea la 07:00 și Andrei jucându-se frumos, în liniște, timp în care eu pregăteam cafeaua și așteptam să se trezească și ceilalți băieți.2. Montarea unei lămpi de ceramică pe care o așteptăm de ceva vreme să se “coacă” la cuptor. Acum nu mai am niciun motiv să nu mai citesc seara.3. Bucuria să o văd “potrivită” în decor.4. Prânzul cu Radu și mâncare turcească.5. Un moment surprins de pe balansoar. Casă plină cu flori în așteptarea băieților. Ultimele momente de liniște.6. M-am pripit. A mai fost liniște în casă încă o oră, pentru că micuții s-au jucat în curte foarte frumos. Ptiu, să nu-i deochi!7. După băiță, tradițională hârjoneală în pat. Dacă nu mi-a ieșit cu stretchingul de dimineață, m-au convocat băieții la o yoga.9. Liniște în casă și imaginea pe care mi-o doream de câteva zile: o baie relaxantă".

Citește și:

Imagini din noua casă a Adelei Popescu: Bucătăria e lux și a stârnit reacții pe Internet

Adela Popescu s-a mutat în casă nouă. Cum arată livingul. Vedeta a ”udat” bucătăria cu pizza

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net