FOTO Cum arată dormitorul și baia Adelei Popescu. Noua casă e ultramodernă

12 martie 2021
casa adela popescu 8 0 jpeg
foto: Facebook

Adela Popescu a trecut de jumătatea sarcinii, arată și se simte bine, și se bucură de liniștea noului ei cămin, în care s-a mutat la finele anului trecut. Din când în când, actrița mai pune pe rețelele sociale imagini din noua casă, iar acestea par rupte din revistele de design interior.

Adela Popescu (34 de ani), însărcinată pentru a treia oară, tot cu băiețel, și-a luat o pauză de televiziune și se menajează în așteptarea bebelușului. Fosta actriță de telenovele are și un loc perfect pentru relaxare, o vilă modernă și spațioasă, în care ea și Radu Vâlcan s-au mutat în decembrie 2020. După ce prezentat bucătăria, Adela Popescu a oferit, pe Facebook, câteva imagini din dormitor și baie. Totul este ultramodern, minimalist, iar finisajele și mobila au un aspect unitar, "par din același film", mai ales din punct de vedere cromatic.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image

"Aș vrea să împărtășesc cu voi câteva momente drăguțe, banale, care mie mi-au dat dat o stare de bine azi.1. Trezirea la 07:00 și Andrei jucându-se frumos, în liniște, timp în care eu pregăteam cafeaua și așteptam să se trezească și ceilalți băieți.2. Montarea unei lămpi de ceramică pe care o așteptăm de ceva vreme să se “coacă” la cuptor. Acum nu mai am niciun motiv să nu mai citesc seara.3. Bucuria să o văd “potrivită” în decor.4. Prânzul cu Radu și mâncare turcească.5. Un moment surprins de pe balansoar. Casă plină cu flori în așteptarea băieților. Ultimele momente de liniște.6. M-am pripit. A mai fost liniște în casă încă o oră, pentru că micuții s-au jucat în curte foarte frumos. Ptiu, să nu-i deochi!7. După băiță, tradițională hârjoneală în pat. Dacă nu mi-a ieșit cu stretchingul de dimineață, m-au convocat băieții la o yoga.9. Liniște în casă și imaginea pe care mi-o doream de câteva zile: o baie relaxantă".

Citește și:

Imagini din noua casă a Adelei Popescu: Bucătăria e lux și a stârnit reacții pe Internet

Adela Popescu s-a mutat în casă nouă. Cum arată livingul. Vedeta a ”udat” bucătăria cu pizza

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
Gabi Bădălău jpeg
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png