FOTO Cum arată viața lui Florin Ristei cu superba Naomi Hedman. Vacanțe, amor și adrenalină


    Florin Ristei şi Naomi Hedman
Florin Ristei şi Naomi Hedman

Au trecut 4 luni de când Florin Ristei (33 de ani) și Naomi Hedman (29 de ani), concurenta de la ”X Factor” care a fost comparată cu Naomi Campbell, trăiesc o intensă poveste de iubire. Nu se ascund și îi molipsesc pe toți cu fericirea lor contagioasă. Cele mai noi poze publicate de artist în mediul online ne arată cât de condimentată a devenit viața lui.

Puțini le-au dat șanse împreună și mulți au considerat relația lor o strategie de marketing. Dar iată că Florin Ristei și Naomi Hedman, juratul și concurenta de la "X Factor", savurează fiecare moment și răstoarnă pronosticurile cârcotașilor. Împart același apartament, aceleași pasiuni, aceleași vacanțe și, mai ales, aceeași poftă de viață. Se vede din fiecare poză publicată pe Instagram cât de bine se simt împreună: se tachinează, se sărută în văzuil tuturor, sunt haioși, tandri, aventuroși și, evident, îndrăgostiți.

De altfel, legat de mesajele numeroase pe care le primește pe rețelele sociale, Ristei a spus că nu prea contează gura lumii pentru el. "Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori", declara cântărețul în luna decembrie, pentru Antena 1.

Citește și:

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg