FOTO Damian Drăghici, slab ca trestia de când e vegan! Artistul, greu de recunoscut!

image
Așa arăta Damian Drăghici înainte să slăbeasă Foto: Adevărul

Ce face o dietă sănătoasă din om! Damian Drăghici, solistul de la Damian & Brothers, demonstrează că a luat decizia bună atunci când a decis să devină vegan în anul 2014, având în vedere că în prezent se poate bucura de o siluetă de invidiat, fără prea multe eforturi.

Artistul a slăbit atât de tare încât, cu siguranță, dacă l-ar pune cineva pe cântar, ar constata că are acum greutatea optimă în raport cu înălțimea acestuia.Pe lângă silueta „nouă” pe care o afișează mândru de ceva vreme, se pare că Damian Drăghici și-a schimbat ușor, ușor și stilul vestimentar.

Acesta a fost surprins de fotoreporterii Click! plecând de acasă din zona Regie pentru a merge la o întâlnire în zona Grădina Icoanei. Artistul a apelat la unul dintre serviciile românești private de transportat persoane, și, odată ajuns în fața restaurantului unde avea loc întâlnirea respectivă, acesta a mai discutat în fața localului preț de 10 minute, înainte să vină persoana respectivă, alături de care artistul a băut o cafea.

Cât de mult a slăbit Damian Drăghici!

În timpul în care a stat în fața restaurantului, fotoreporterii Click! au avut timp să îl surprindă pe acesta în imagini. Fotografiile cu Damian Drăghici în formă robustă sunt acum o amintire. Artistul pare în prezent de nerecunoscut după ce, în ultimii ani, s-a reinventat atât din punct de vedere psihic, cât şi fizic. 

image
Damian Drăghici pare de nerecunoscut!

„Sunt vegan (n.r. nu consumă produse de origine animală) de patru ani. Am început să fac sport, am slăbit 20 kg, atunci când nu am spectacole mă culc la ora 22.00, nu consum alcool, sunt foarte disciplinat, mă hidratez cum trebuie. Mă vopsesc, am albit de la 26 de ani”, ne-a explicat Damian în urmă cu ceva vreme, care a devenit şi un sportiv înrăit.

„Mă trezesc în fiecare dimineaţă la 5.30, fac o oră şi jumătate de sport. Micul dejun e bogat în alimente nutritive: curmale, seminţe de quinoa, fructe uscate, goji, băuturi pe bază de proteine. Pe parcursul zilei mai mănânc o salată cu legume, cu brânzică obţinută din caju (nuci originare din Brazilia) iar seara, pe la ora 18.00, o supă sau o salată. Atunci când mănânci puţin ai mai multă energie”, a mai declarat Damian pentru Click! în 2017.

image
Damian Drăghici este vegan din 2014

Damian Drăghici, în vârstă de 49 de ani, a cerut-o în căsătorie în 2018 pe Cristina Stroe, care face parte din trupa Damian & Brothers. Cristina l-a făcut pe Damian tătic pentru a doua oară, după ce aceasta a rămas însărcinată cu artistul, pe vremea când erau doar logodiți. Cristina Stroe a adus pe lume un băieţel şi l-a făcut pe Damian Drăghici tată de băiat, exact aşa cum îşi dorea. Cântărețul mai are o fiică, pe Nikolina Drăghici, în vârstă de 26 de ani, asemenea iubitei lui, dintr-o relaţie cu o grecoaică, așa cum a dezvăluit în urmă cu ceva vreme.

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
oana roman 2 webp
onoriu 12 JPG
anne heche jpg
mugur mihaescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ioana ginghina copy jpeg
oana roman 2 webp
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
image png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg