FOTO Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu concurs de "nebunii", în Santorini. Cum s-au pozat unul pe celălalt


    Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, romantici în Santorinifoto: Facebook
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, romantici în Santorinifoto: Facebook

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu ne-au arătat, încă o dată, cât de bine se potrivesc. În vacanța petrecută recent în Santorini, Grecia, cei doi au făcut concurs de poze care mai de care mai inedite.

În iunie au bifat doi ani de relație, iar la începutul anului am aflat că s-au logodit. Dani Oțil, care recent a împlinit 40 de ani, și frumoasa Gabriela Prisăcariu (28 de ani), au petrecut recent o vacanță romantică în Santorini, Grecia, de unde ne-au încântat cu fotografii superbe. Au stat în fund, în cap, tolăniți pe mal, pe barcă, pe stânci, cert e că au înnebunit Instagramul cu imaginile de vis.

A fost greu să nu observăm și de această dată trupul perfect al Gabrielei. Tânăra muncește mult în sala de sport, nu vrea să audă de diete şi adoră mâncarea gustoasă. Iată ce ne povestea chiar ei legat de obiceiurile ei sănătoase!


    foto: instagram
foto: instagram

„Am nişte gene foarte bune, le moştenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebaţi de ce mi se spune «Miss Funduleţ». Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast food, ci doar ce găteşte mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele. Sunt singură la părinţi şi mă răsfaţă mama. Nu practic sporturi de performanţă. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate, după primele pătrăţele de pe abdomen. Mă antrenez cu greutăţi, alergare, fac abdomene, braţe, fesieri şi nu am antrenor. Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul şi ştiu ce părţi să lucrez. Petrec cam o oră şi jumătate la sală şi încerc să ajung zilnic”, ne declara Gabriela Prisăcariu acum câteva luni.


    foto: instagram
foto: instagram

Tânăra nu pierde vremea la masaj şi la alte tratamente „minune” şi nici nu are cântar acasă. „Nu mă cântăresc pentru că îmi dau seama după pantaloni dacă m-am îngrăşat. Cred că am vreo 58 de kilograme şi înălţimea de 1,80 m”, a mai adăugat iubita lui Dani Oţil, pentru Click!.

Citește și:

5 dovezi că «Miss Funduleț», iubita lui Dani Oțil, e copia Mihaelei Rădulescu

Uite de ce i se spune "Miss Funduleț" iubitei lui Dani Oțil!

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
cub anamaria prodan reghecampf png
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
george burcea in rolul lui lurch jpg
Nicolae Badalau FOTO Inquam / Octav Ganea
Vehicul militar cu drapelul ucrainean arborat într un oraș rusesc. Foto: Twitter
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg