FOTO De ce au ieșit la mall Sandra Mutu, Brigitte Pastramă și Alexandra Becali

Ultima actualizare:

    Brigitte şi Florin Pastramă s-au dus la mall ca să-şi cumpere cafea de fiţeFoto: Mihai Ionescu
Brigitte şi Florin Pastramă s-au dus la mall ca să-şi cumpere cafea de fiţeFoto: Mihai Ionescu

Vestea că mallurile se închid le-a luat prin surprindere pe vedetele noastre. Înainte cu o zi ca autorităţile să impună restricţii urgente ce vizau spaţiile comerciale, Brigitte Pastramă, soţia lui Adrian Mutu şi fiica mijlocie a lui Gigi Becali s-au delectat la un mic shopping la mallul din Băneasa. Din păcate, deşi e pandemie de Coronavirus, acestea au uitat să se protejeze: nu au purtat nici măşti, nici mănuşi!

În plină pandemie de coronavirus, vedetele nu se pot dezvăţa de mersul la shopping. Sâmbăta, înainte ca autorităţile să închidă mallurile, fotoreporterii Click! i-au surprins pe Brigitte (43 de ani) şi Florin Pastramă (45 de ani) după ce au dat o tură prin Băneasa de unde au ieşit cu câteva plase de cumpărături. Au cheltuit banii pe haine, dar focoasa brunetă a avut şi câteva pofte, deşi nu este însărcinată. “Stăm cât mai mult în casă sau doar la lucru. Eu evit să mai ies la restaurant, deoarece îmi este frică să mănânc cu tacâmuri pe care le-au folosit alţii, pahare folosite de alţii. Am ieşit sâmbătă să facem ultimele provizii. Doar la respectivul mall găsesc un anumit tip de cafea, aşa că mi-am achiziţionat necesarul. Şi mi-am cumpărat şi ojă semipermanentă şi lampă, pentru a-mi face singură unghiile. Îmi fac singură manichiura. Nu port mască deoarece nu sunt bolnavă. Am citit că masca este pentru a nu răspândi virusul”, a declarat Brigitte Pastramă pentru ziarul Click!. Izolarea pentru controversatul cuplu este una destul de uşoară, pentru că fosta soţie a lui Ilie Nastase deţine o vilă superbă în Pipera, cu o curte imensă. ”Putem face grătar, putem juca badminton, nu ne plângem”, ne-a mai spus sexy-bruneta.

Deşi îmbrăcată sport, Sandra Mutu nu a renunţat la scurta de blană
Deşi îmbrăcată sport, Sandra Mutu nu a renunţat la scurta de blană

Sandra Mutu, cu un bolid de 1000.000 de euro

Răsfăţatele din fotbal nu s-au putut abţine nici ele de la un mic shopping, înainte ca autorităţile să pună lacăt pe malluri. Venită de câteva săptămâni bune din Dubai, acolo unde soţul ei a făcut bani frumoşi după ce a antrenat echipa de fotbal Al Wahda, nevasta lui Adrian Mutu (41 de ani) a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în zona Băneasa. Sandra (26 de ani) şi-a făcut apariţia la volanul unui bolid de lux, mai precis un Porsche Panamera de culoare neagră, a cărui valoare depăşeşte suma de 100.000 de euro, iar ţinuta ei îţi lua ochii de la depărtare, pentru că nu era doar la modă, ci şi scumpă. Doamna Mutu a îmbrăcat un trening negru şi a încălţat pantofi sport, iar ţinuta a fost accesorizată cu o haină de blană superbă. Fără să poarte mască sau mănuşi, Sandra a mers până la o farmacie de unde a cumpărat medicamente de sezon.

Fiica lui Becali întoarce capetele bărbaţilor când se urcă în Bentley-ul ei
Fiica lui Becali întoarce capetele bărbaţilor când se urcă în Bentley-ul ei

Alexandra Becali și-a cumpărat nachos

Aceeaşi apariţie de sute de mii de euro a avut-o şi fata mijlocie a lui Gigi Becali. Alexandra s-a deplasat la mall la volanul unui Bentley GT Coupe în valoare de 300.000 de euro – maşină primită cadou de la celebrul său tată, care a sprijinit de curând două spitale din România donându-le sume de bani colosale. Îmbrăcată sport, blondina a intrat în mall pentru a-şi cumpăra nachos. Nici ea nu a recurs la mască sau mănuşi de protecţie. După ce s-a învârtit o oră prin magazinele din Băneasa, Alexandra s-a îndreptat spre parcarea de la subsol, acolo umde îşi lăsase bolidul. Domnişoara lui Becali a fost în centrul atenţiei după cum se poate observa în pozele surprinse de Click! Un bărbat a privit-o curios până când aceasta s-a urcat la volanul maşinii de lux. Probabil că nu i-a venit să creadă că o fată aşa tânără poate să conducă un astfel de autoturism!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net