FOTO Din casa asta s-a mutat Ionuţ Dolănescu!

image
Aceasta este vila din apropierea Parcului Carol unde a locuit Ionuţ Dolănescu

Ionuţ Dolănescu a dat apartamentul dăruit de Maria Ciobanu pe vila lui Ion Dolănescu, în care s-a mutat cu toată familia.

Fiul regretatului Ion Dolănescu a renunţat să mai stea în superba vilă din zona parcului Carol din Bucureşti pentru  casa din strada Caimatei. Imobilul este disputat în instanţă de cinci ani, de când se află în război pe averea tatălui său, cu fratele lui Dragoş.

image
Ionuţ s-a mutat în vila tatălui

Deşi procesul nu s-a încheiat, Ionuţ nu a mai stat pe gânduri şi s-a mutat aici cu soţia, soacra şi cei trei copii: Vlad Ionuţ (6 ani), ioana Maria (4 ani) şi Iancu Nicolae, născut în urmă cu două săptămâni.

Însă în ultimii ani, fiul cel mare al lui Ion Dolănescu şi nevasta lui, Doiniţa, au locuit într-o vilă din zona Parcului Carol, construită de Maria Ciobanu. Aici nu se bucurau de confortul pe care şi-l doreau, cu atât mai mult cu cât în vila respectivă aveau câte un apartament, pe fiecare etaj, şi cele două surori ale lui Ionuţ din partea mamei, Leontina şi Camelia. Cu toate că acestea sunt stabilite peste hotare, de ani buni, şi nu vin des în România, Ionuţ şi-a dorit dintotdeauna o casă numai a lui. Aşa se face că vila lui Dolănescu îi oferă nu doar spaţiu, ci şi intimitate. 

image
Vila lui Ion Dolănescu
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (18) jpg
ceapa de buzau camp producatori (1) png
arestat condamnat sala de judecata
image
image
image
image
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg