FOTO Elena Băsescu nu s-a “vindecat” de lux nici în pandemie. Ținuta asta banală costă 6.500 de euro!


    Mămică a trei copii, Eba își găsește timp și pentru saloanele de înfrumusețarefoto: BLITZ / CLICK!
Mămică a trei copii, Eba își găsește timp și pentru saloanele de înfrumusețarefoto: BLITZ / CLICK!

Are 3 copii, un serviciu respectabil, o gospodărie de îngrijit, dar și o imagine de întreținut. Elena Băsescu nu s-a "vindecat" de lux şi investeşte în continuare sume cu 4 zerouri, în euro, în haine şi accesorii. Diferenţa e că în loc de cluburi de fiţe, acum le afişează mai mult la cumpărături, în parc sau la saloanele de înfrumusețare. Iată cum au surprins-o fotoreporterii Click!

Elena Băsescu (40 de ani) lucrează în prezent în cadrul Parlamentului României, ocupând funcția de consilier la Comisia de Afaceri Europene. Așa că are unde să-și etalaze colecția de genți de lux, care însumează peste 40.000 de euro. Dar iată că EBa nu se poate dezlipi de gențile bune nici atunci când face câțiva pași prin cartier, așa cum au surprins-o fotoreporterii Click! în weekendul care tocmai s-a încheiat. Mezina lui Traian Băsescu purta o ținută atât de sport, încât ai fi crezut că a ieșit la jogging, dar geanta Christian Dior, de 5.000 de euro, ne-a făcut să abandonăm această idee. Elena ieșise, de fapt, la un salon de înfrumusețare din zona Pipera, unde a ajuns la volanul bolidului ei, un BMW X6, de 100.000 de euro. 


    Mezina lui Traian Băsescu poartă o geantă de 5.000 de euro, cu adidași și hanorac de fițe foto: BLITZ / CLICK!
Mezina lui Traian Băsescu poartă o geantă de 5.000 de euro, cu adidași și hanorac de fițe foto: BLITZ / CLICK!

Ținută sport și geantă de lux pentru o vizită la salon

Hanoracul Dolce & Gabbana, pe care scrie Queen (Regină), iese în evidență de la o poștă, costă 500 de euro, dar s-a epuizat rapid din stocurile magazinelor de lux. Probabil este o piesă pe care toate fashionistele trebuie să o dețină. Elena l-a purtat cu pantaloni sport albi, care aveau un imprimeu cu steluțe 3D, și cu pantofi sport Gucci, de 1000 de euro. Dincolo de haine și de aparițiile ei excentrice, Elena Băsescu rămâne o mămică într-o formă fizică excelentă, iar asta pentru că stă mai mult la sală decât lângă aragaz. Elena Băsescu are trei copii, din două relații diferite. Cu Bogdan Ionescu (Syda) are un băiețel și o fetiță, Traian Junior (6 ani și 3 luni) și Sofia Anais (7 ani și jumătate), iar din relația cu Cătălin Tomată o are pe mezina Anastasia, care pe 4 iunie va împlini 3 anișori.


    Mămică a trei copii, Eba își găsește timp și pentru saloanele de înfrumusețarefoto: BLITZ
Mămică a trei copii, Eba își găsește timp și pentru saloanele de înfrumusețarefoto: BLITZ

Salariu de 6.000 de lei pe lună, în Parlament?

Pe 31 martie, Elena Băsescu a publicat pe Facebook o poză în care arăta că s-a vaccinat anti-COVID, în Parlamentul României. Întrebată cum a fost posibil, ea a răspuns că este angajată a Camerei Deputaților. Fiica cea mică a fostului președinte, Elena Băsescu, s-a angajat în urmă cu cinci ani la Camera de Comerț și Industrie, la Departamentul de Relații Internaționale, unde a avut un salariu net de 30.000 de lei. În prezent, pentru funcția de consilier la Comisia de Afaceri Europene, Elena Băsescu ar primi o leafă de doar 6.000 de lei pe lună, după cum anunță Antena3.ro.

Citește și:

Ținute bizare. Actrițele Jennifer Hudson și Phoebe Price au ieșit în fundul gol pe stradă

EXCLUSIV Lidia Buble a prins gustul luxului. Ținute bizare cu care a ieșit pe stradă și obiectul de la Răzvan pe care îl poartă obsesiv

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
cub ioana nastase png
profimedia 0742415693 jpg
cub emma corrin png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg