FOTO EXCLUSIV A ţinut de căsnicia cu Lora până în ultima clipă! Dovada că Dan Badea îşi dorea împăcarea

Ultima actualizare:
Dan Badea a intrat cu verigheta la notar, iar la plecare a scos-o de pe deget
Dan Badea a intrat cu verigheta la notar, iar la plecare a scos-o de pe deget

O iubire pătimaşă ca a lor nu poate fi ştearsă aşa uşor cu buretele şi nici patru ani de relaţie aruncaţi la coşul de cunoi. Dan Badea (36 de ani) şi Lora (32 de ani) au semnat, totuşi, astăzi actele de divorţ la un biroul notarial fără a mai lupta pentru a-şi salva mariajul, aşa cum declara artista cu doar câteva săptămâni în urmă.

Cei doi au venit luni la miezul zilei împreună la notar. Dacă înainte de a semna actele au părut uşor abătuţi şi încordaţi, la ieşire cei doi au fost extrem de relaxaţi de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Au zâmbit continuu în faţa armatei de jurnalişti care îi aştepta afară şi s-au urcat împreună în aceeaşi maşină. Au continuat imediat distracţia ca doi buni prieteni, aşa cum chiar ei au declarat după divorţ, că au rămas. Lora şi Dan Badea au cântat şi au dansat la unison în maşină, semn că în relaţia lor nu este loc de resentimente. Ba chiar, înainte de a merge la notariat, comediantul a demonstrat că este încă soţul Lorei cu acte în regulă, dar şi cu verigheta la purtător. Pe inelarul actorului trona frumoasa bijuterie pe care a primit-o în ziua nunţii. La scurt timp, însă după ce a redevenit un bărbat liber, Badea şi-a scos verigheta de pe inelar, simbol pe care nici Lora se pare că nu-l mai poartă pe mâna stângă. 


    Dan Badea a intrat cu verigheta la notar, iar la plecare a scos-o de pe degetfoto: Mihai Ionescu
Dan Badea a intrat cu verigheta la notar, iar la plecare a scos-o de pe degetfoto: Mihai Ionescu

Lora şi Dan Badea s-au căsătorit în 2012 după doi ani de relaţie. Ei au avut o nuntă ca-n poveşti. Povestea lor de dragoste nu a durat însă prea mult. Deşi mulţi se aşteptau că artista şi comediantul să treacă în următoarea etapă şi să devină părinţi, ei au anunţat că au probleme în căsnicie şi sunt aproape de despărţire, lucru care s-a şi întâmplat.

image
image
image
image
image
image
cub mihai petre png
Sebastian Felix Topescu jpg
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg