FOTO EXCLUSIV Anca Țurcașiu, gest șocant în plină stradă. Nimeni nu o credea în stare de așa ceva

image
Interpreta poartă mască atât pe stradă, cât şi la salon, unde a intrat având în prealabil o programare

Anca Ţurcaşiu parcă a înflorit de când s-a despărţit de soţul ei, Cristian Georgescu. Imaginile surprinse de fotoreporterii Click! vorbesc de la sine. Numai că solista nu pare să fi trecut la fel de bine peste acest episod şi din punct de vedere nervos. Ea a făcut un gest de care nu o credeai în stare, în plină stradă.

Anca Ţurcaşiu (50 de ani) pare să fi înflorit de când a divorţat de soţul ei, Cristian Georgescu (52 ani), medic stomatolog, în vara acestui an. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe cântăreaţă, zilele trecute, în timp ce ieşea dintr-un salon de înfrumuseţare, situat în zona 13 Septembrie, foarte aproape de locuinţa în care s-a mutat după despărţirea de medicul stomatolog.

image
A intrat la supermarket de unde şi-a luat apă

Înainte de a merge acasă, solista s-a oprit la un supermarket, tot în zonă, pentru a cumpăra câteva sticle de apă plată. Recunoscută pentru modul în care arată la vârsta ei, dar şi pentru modul în care se întreţine, fiind vegetariană de circa 30 de ani, artista se îmbracă precum o puştoaică. Atât ţinuta ei, cât şi atitudinea sunt precum ale unei tinere. Anca purta o geacă de iarnă de culoare deschisă, tinerească, blugi şi încălţăminte sport. Cei care o recunosc pe stradă sau la magazin se minunează de cât de bine arată vedeta.

image
A intrat la supermarket de unde şi-a luat apă

Dar tot aceştia s-au şi şocat când au văzut ce gest urât a făcut ea la vederea fotoreporterilor Click! Degetul mijlociu ridicat nu este tocmai potrivit pentru doamna muzicii uşoare. Punem nervozitatea ei şi pe seama divorţului recent, dar şi a păţaniei din ziua de 1 Decembrie.

image
Anca Ţurcaşiu a făcut un gest obscen la adresa fotoreporterilor care nu voiau decât să o laude pentru cât de bine arată

Anca Ţurcaşiu a povestit pe reţelele sociale cum a făcut pană din pricina unui binevoitor care i-a tăiat cauciucurile la maşină. ”... Azi am avut pană de cauciuc pentru că astă-noapte un român mi l-a tăiat cu un cuţit. Pentru cauciuc nu s-a mai putut face nimic. Pentru România, încă mai sper...! La mulţi ani!”, a scris Anca Ţurcaşiu pe Facebook, în dreptul unei imagini mai vechi cu ea. 

image
A intrat la supermarket de unde şi-a luat apă

Anca Țurcașiu s-a despărţit de soț astă-vară

image

În luna iulie, Anca şi-a anunţat fanii că divorţează de soţul ei după 22 de ani de mariaj. ”Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În braţele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie!”, a scris Anca Ţurcaşiu pe pagina sa de Facebook. Între timp, Cristi, cu care Anca are un băiat, Radu (21 de ani), şi-a refăcut viaţa sentimentală, fiind îndrăgostit de o blondă, alături de care a fost surprins de paparazzi, într-un mall bucureştean. Solista, care toată vara a cântat pe Litoral, s-a mutat din căminul conjugal şi şi-a achiziţionat un apartament în zona Panduri din Capitală.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
visarion alexa
pom mosmon jpg
Șefa de promoție de la Silvicultură, Alexandra Staicu, muncește în Germania FOTO forestmania.ro
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj