FOTO EXCLUSIV Andreea Esca, divă şi pentru prieteni. Gest uluitor al vedetei

Ultima actualizare:

    Andreea Esca îşi trăieşte viaţa într-un ritm alertFOTO Facebook
Andreea Esca îşi trăieşte viaţa într-un ritm alertFOTO Facebook

Este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România şi un adevărat simbol pentru postul Pro TV. E şi normal atunci, ca la faima ei, Andreea Esca să aibă şi niscavai aere de divă. Iar o divă care se respectă trebuie să nu renunţe la statul ei, indiferent de situaţie.

Aşa se face că Andreea a fost surprinsă într-o ipostază inedită zielele trecute. Vedeta a fost la cumpărături cu soţul ei, Alexandre Eram, şi fiica lor, Alexia. Nimic ieşit din comun. Doar că, atunci când s-au întors la maşină şi erau pe punctul de a pleca spre casă, s-au întâlnit cu nişte prieteni de familie. 

Cu zâmbetul pe buze şi bine dispusă, Esca şi-a salutat amicii, doar că a refuzat să se dea jos din maşină. În timp ce Alexandre şi Alexia au coborât pentru a sta de vorbă şi a-i îmbrăţişa pe cei cu care s-au întâlnit, Andreea a preferat să nu se mişte de pe scaunul din dreapta şoferului.

Cele două familii au pertrecut minute bune vorbind, iar când s-au despărţit, prietenii Andreei au fost nevoiţi să se aplece şi să facă mai mult mişcări nu tocmai la îndemnână lor pentru a-şi lua la revedere de la prezentatoare. 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net