FOTO EXCLUSIV Antonia şi Velea au căscat gura prin Mall de Moş Nicolae! S-a spart conducta cu vedete, în magazine. Fotoreporterii Click! nu le-au scăpat din ochi

Ultima actualizare:

    Antonia şi Alex au plecat acasă cu daruri pentru cei dragiFoto: Click!
Antonia şi Alex au plecat acasă cu daruri pentru cei dragiFoto: Click!

Alex Velea (30 de ani) şi frumoasa Antonia (25 de ani) şi-au petrecut toată ziua de Moş Nicolae în Mall Băneasa, cumpărând cadouri pentru cei dragi. Cei doi au atras toate privirile, mai ales că au făcut risipă de gesturi romantice, în văzul lumii.

Antonia (25 de ani) şi Alex Velea (30 de ani) au ieşit să petreacă de Moş Nicolae ca o viitoare familie în Mall Băneasa. Solista, însărcinată în luna a opta, este ţinută în puf de Alex, care nu ezită să-i facă toate poftele. Cei doi au atras toate privirile trecătorilor, ei fiind îmbrăcaţi lejer, în ţinute sport.

Dacă Antonia şi-a acoperit burtica cu un pulover larg, Velea a stat cu ochelarii de soare tot timpul la ochi, deşi afară burniţa. După ce au mâncat la un restaurant din incintă, ei au mers după cadouri pentru cei dragi, golind cardurile prin mai multe magazine. 

Alex nu a scăpat-o un minut din ochi pe viitoarea mămică Antonia, ba chiar s-au giugiulit ca doi porumbei, fără să le pese de gura lumii. Îndată ce sesiunea de cumpărături a luat sfârşit, aceştia au ieşit cu sacoşele înţesate de daruri şi s-au îndreptat spre apartamentul lor din zona Herăstrău. 

Şi-au golit cardurile pe cadouri


    Foto: Click!
Foto: Click!

Anca Florescu (34 de ani) a mers şi ea, împreună cu o prietenă, de Moş Niculae, după cadouri pentru fetiţa ei, în vârstă de doi anişori. Fetele s-au oprit la raionul de jucării de la un supermarket, de unde Anca a plecat la subraţ cu o imensă cutie.

Laurenţiu Duţă şi-a făcut şi el apariţia prin magazine. După o sesiune lungă de shopping, în care şi-a achiziţionat un costum şi o cămaşă, Duţă a mers la un restaurant cu specific scandinav, unde a mâncat peşte pane. 

Laurenţiu Duţă
Laurenţiu Duţă

Fostul fotbalist Gabi Balint a ieşit şi el într-un supermarket alături de fiica sa cea mare, Denisa. Aceştia au zăbovit foarte mult timp la raionul de jucării, cu reduceri.

Gabi Balint
Gabi Balint

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
militari armata romana png
image
image
image
image
image
image
Banner Cristi Caloeanu
image png
banner karmen minune png
cub randi animat gif
delia 2  crop 1665421206 jpg
Ce familie frumoasă are Damian Drăghici
Banner Rică Răducanu
Banner Emily Burghelea
image
actualitate.net
image
actualitate.net