FOTO EXCLUSIV Antonia şi Velea au căscat gura prin Mall de Moş Nicolae! S-a spart conducta cu vedete, în magazine. Fotoreporterii Click! nu le-au scăpat din ochi

image
Antonia şi Alex au plecat acasă cu daruri pentru cei dragiFoto: Click!

Alex Velea (30 de ani) şi frumoasa Antonia (25 de ani) şi-au petrecut toată ziua de Moş Nicolae în Mall Băneasa, cumpărând cadouri pentru cei dragi. Cei doi au atras toate privirile, mai ales că au făcut risipă de gesturi romantice, în văzul lumii.

Antonia (25 de ani) şi Alex Velea (30 de ani) au ieşit să petreacă de Moş Nicolae ca o viitoare familie în Mall Băneasa. Solista, însărcinată în luna a opta, este ţinută în puf de Alex, care nu ezită să-i facă toate poftele. Cei doi au atras toate privirile trecătorilor, ei fiind îmbrăcaţi lejer, în ţinute sport.

Dacă Antonia şi-a acoperit burtica cu un pulover larg, Velea a stat cu ochelarii de soare tot timpul la ochi, deşi afară burniţa. După ce au mâncat la un restaurant din incintă, ei au mers după cadouri pentru cei dragi, golind cardurile prin mai multe magazine. 

Alex nu a scăpat-o un minut din ochi pe viitoarea mămică Antonia, ba chiar s-au giugiulit ca doi porumbei, fără să le pese de gura lumii. Îndată ce sesiunea de cumpărături a luat sfârşit, aceştia au ieşit cu sacoşele înţesate de daruri şi s-au îndreptat spre apartamentul lor din zona Herăstrău. 

Şi-au golit cardurile pe cadouri

image
Foto: Click!

Anca Florescu (34 de ani) a mers şi ea, împreună cu o prietenă, de Moş Niculae, după cadouri pentru fetiţa ei, în vârstă de doi anişori. Fetele s-au oprit la raionul de jucării de la un supermarket, de unde Anca a plecat la subraţ cu o imensă cutie.

Laurenţiu Duţă şi-a făcut şi el apariţia prin magazine. După o sesiune lungă de shopping, în care şi-a achiziţionat un costum şi o cămaşă, Duţă a mers la un restaurant cu specific scandinav, unde a mâncat peşte pane. 

image
Laurenţiu Duţă

Fostul fotbalist Gabi Balint a ieşit şi el într-un supermarket alături de fiica sa cea mare, Denisa. Aceştia au zăbovit foarte mult timp la raionul de jucării, cu reduceri.

simeon stalpnicul png
Gabi Balint
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
cub casă stela popescu png
rafael nadal si sotia sa
Radu Mirică s-a sinucis
cub regina elisabeta doliu (1) png
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
Accidentul preotului Dobra FOTO Poliția Română jpg
image
image
image
image
alexandru arsinel jpeg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (3) JPG
3688607alexandruarsinel21024x730 jpg
image png
arsinel jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel