FOTO EXCLUSIV Ce nuntă ca în povești a avut Oana Roman!


    Oana Roman şi Marius Elisei  şi-au jurat iubire veşnică, ieri, la Palatul Ştirbey (FOTOGRAFII: TATIANA SOLOMON/ROBERTO SĂLCEANU)
Oana Roman şi Marius Elisei şi-au jurat iubire veşnică, ieri, la Palatul Ştirbey (FOTOGRAFII: TATIANA SOLOMON/ROBERTO SĂLCEANU)

Visul oricărei femei de a avea o nuntă ca-n poveşti a fost posibil, ieri, şi pentru Oana Roman. Fiica cea mică a lui Petre Roman s-a cununat religios cu alesul inimii sale, mai tânăr cu 11 ani, dar nu înainte ca cei doi să participe la slujba de creştinare a fetiţei lor, Maria Isabel (4 luni). Oana a purtat două ţinute şi a programat singură, în amănunt, întregul eveniment la care au participat 400 de invitaţi.

Mari emoţii, ieri, pentru Oana Roman (38 ani) şi Marius Elisei (27 ani). Cei doi şi-au botezat fetiţa, pe Maria Isabel, în vârstă de aproape patru luni, la Palatul Ştirbey. Imediat după ceremonia de creştinare a micuţei, care a început la ora 16.00, cei doi s-au cununat religios, asistaţi de naşii lor, care nu sunt prieteni de familie şi nici persoane publice.

Deşi Oana Roman a trecut prin momente dramatice după ce a născut-o pe fetiţa ei, fiind în pericol de moarte din pricina unei infecţii, complicaţie apărută după operaţia de cezariană, vedeta s-a ocupat îndeaproape de toate pregătirile pentru cele două evenimente atât de importante din viaţa sa. Fiica cea mică a lui Petre Roman a pregătit mai multe ţinute pentru ieri. Mai întâi, a îmbrăcat o rochie elegantă la creştinarea micuţei, apoi s-a schimbat complet şi a luat pe ea rochia de mireasă, pentru cununia religioasă. Din acest motiv, această ceremonie a început cu întârziere de mai bine de o oră!

Vedeta s-a cununat religios, ieri, cu iubitul mai tânăr cu 11 ani, Marius Elisei
Vedeta s-a cununat religios, ieri, cu iubitul mai tânăr cu 11 ani, Marius Elisei

Şi micuţa Maria Isabela a fost cochetă. Fetiţa a fost schimbată în trei ţinute: o rochie luată de la Paris, apoi o alta, creată de Catinca, sora Oanei, iar cea de a treia vestimentaţie a fost un cadou din partea naşei. Ceremoniile religioase s-au desfăşurat în biserica din incinta Palatului Ştirbey, iar petrecerea într-o sală de lux. Meniul a cuprins numeroase specialităţi, iar tortul a fost decorat cu flori naturale.


    Vedeta s-a cununat religios, ieri, cu iubitul mai tânăr cu 11 ani, Marius Elisei
Vedeta s-a cununat religios, ieri, cu iubitul mai tânăr cu 11 ani, Marius Elisei

Cei 400 de invitaţi ai cuplului Roman-Elisei s-au putut delecta cu cremă de brânză de capră cu fulgi de migdale pe felie de kiwi, somon afumat cu lămâie şi hrean, frigărui Caprese, gelatină de curcan şi legume, bărcuţe de andive cu pui, salam Milano cu ricotta, bruschette de Anchois şi parmesan, terină de legume, somon la grătar cu sos de lămâie şi capere, servit cu legume juliene, sorbet de lămâie, pulpă de raţă servită alături de orez sălbatic cu stafide şi dulceaţă de ardei iute şi berbecuţ la proţap. Băuturile au fost şi ele dintre cele mai diverse şi rafinate, astfel încât să completeze meniul sofisticat.

Surpriza zilei de ieri a fost şi întâlnirea dintre Mioara Roman, mama miresei, şi fostul ei soţ, Petre Roman, care a sosit la braţ cu actuala soţie, Silvia Chifiriuc. După terminarea slujbei de cununie, tatăl miresei a spus emoţionat: „Fetiţa fost foarte cuminte la botez. Nu ştiu care dintre evenimente, botezul sau nunta, fost mai impresionant".

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
fata diavol jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Lotul I al A1 Autostrada Sibiu Pitești pe ultima sută de metri Captură video YouTube Adrian Ioan Gica jpg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
image
image
image
image
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg