FOTO EXCLUSIV Ce rușine! Anda Adam, surprinsă cu absorbantul la vedere, pe scenă!

Ultima actualizare:

    Anda Adam a dat dovadă de neglijență crasă, la Bucharest Fashion WeekFoto: Mihai Ionescu
Anda Adam a dat dovadă de neglijență crasă, la Bucharest Fashion WeekFoto: Mihai Ionescu

Exact în seara în care Anda Adam a primit premiul pentru cea mai fashion artistă din România, ea a a reușit să gafeze din punct de vedere estetic, expunându-și absorbantul în văzul lumii.

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, a fost prezentă, luni seara, pe scena de la Bucharest Fashion Week, unde a interpretat ultima ei piesă "Gloanțe oarbe". Îmbrăcată foarte sexy, Anda Adam i-a înnebunit pe invitații de la eveniment, prin ținutele ei sexy și mișcările lascive. Din păcate pentru ea, din cauza rochiței foarte scurte și a coregrafiei dinamice, artista a fost surprinsă cu absorbantul la vedere. Chiloțeii negri și dresul plasă nu au reușit să-i acopere zona genitală, astfel încât piesa de igienă intimă să nu fie vizibilă la exterior.

Gafa de proporții a avut loc exact în seara în care Anda Adam a fost recompensată pentru stilul său vestimentar în vogă, ea primind premiul pentru "Cea mai fashion artistă", în cadrul evenimentului Romanian Fashion Awards, din cea de-a șasea seară a festivalului de modă. Paradoxal, cu câteva ore înainte și după prestația ei pe scenă, vedeta a purtat o rochie decupată neagră, transparentă pe alocuri, la care nu a purtat deloc lenjerie intimă.

Bucharest Fashion Week este cel mai mare festival de modă din sud-estul Europei. El s-a desfășurat la București, în perioada 1-6 decembrie și a reunit cele mai noi colecții ale peste 30 de designeri români și internaționali.

GALERIE FOTO

image
image
image
image
image
image
culita implant png
marilyn monroe
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
image
actualitate.net
image
actualitate.net