FOTO EXCLUSIV Cornelia Catanga, o mireasă sexy și cu silicoane, la 56 de ani

Ultima actualizare:

    Mireasa a plecat foarte emoţionată la bisericăfoto: Roberto Sălceanu
Mireasa a plecat foarte emoţionată la bisericăfoto: Roberto Sălceanu

Catanga a îmbrăcat rochia de mireasă! Pe o ploaie torenţială, cântăreaţa de muzică lăutărească a plecat, miercuri după-amiază, de acasă pentru a se căsători religios cu Aurel Pădureanu, bărbatul cu care se iubeşte de 24 de ani.

Ziua cea mare a venit pentru Catanga şi Aurel Pădureanu! Cei doi artişti şi-au jurat credinţă veşnică la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală. După o poveste de dragoste de 24 de ani şi un copil, mirii au decis să se cunune şi în faţa lui Dumnezeu. Artista a purtat o rochie albă din dantelă, creaţie semnată de Cătălin Botezatu, despicată în faţă, la care a accesorizat  o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă. A tremurat de emoţii, dar şi de frig, mai ales că termometrele nu au arătat deloc temperaturi prietenoase. La poarta casei sale, a aşteptat o limuzină în care cântăreaţa s-a urcat pentru a ajunge la biserică. Mirele, Aurel Pădureanu, a plecat de acasă cu o altă maşină.

Înlăcrimată, dar fericită, așa arăta cântăreața în ziua fastosului eveniment. Cornelia Catanga a ales să plece către biserică de la casa ei din Chitila într-o discreție totală, fără alai și lăutari, dar în ovațiile câtorva rude apropiate și unor venici băgăcioși. „O să fiu o mireasă bogată, avem parte de o zi ploioasă. Dumnezeu a vrut să trăim această zi după 24 de ani”, a spus artista în timp ce ieșea din casă la brațul fiului său.

 Catanga și fiul ei, Alexandru, s-au îndreptat către biserică la bordul unei limuzine, unde au servit câte un pahar de șampanie.

image
image
image
image
image
image
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png