FOTO EXCLUSIV Cristi Chivu, tătic perfect şi-n reclamă, şi-n realitate!

Ultima actualizare:

    Anastasia (4 ani) şi Natalia  (5 ani) fac ce vor din tăticul lorFoto: Alex Muscaliu
Anastasia (4 ani) şi Natalia (5 ani) fac ce vor din tăticul lorFoto: Alex Muscaliu

Reclamele care rulează zilnic la tv cu Cristi Chivu, soţia Adelina şi cele două fiice ne stârnesc zâmbetul şi ni-l arată pe fostul fotbalist în postura de tătic model.

Nici realitatea nu e departe de scenariul reclamei. Dovadă stau pozele surprinse de fotoreporterii Click!, zilele trecute, când Chivu şi-a luat fetiţele de la grădiniţă. Cristi (33 de ani) şi Adelina Chivu (32 de ani) formează de şase ani o familie perfectă şi demnă de luat drept model.

În reclamă, Chivu este  “chinuit” de fetiţele sale
În reclamă, Chivu este “chinuit” de fetiţele sale

Sunt extrem de fumoşi, se iubesc necondiţionat şi au împreună două fetiţe adorabile, Natalia (5 ani) şi Anastasia (4 ani). După ce în primăvara anului acesta s-a retras din fotbal, fostul fundaş al echipei Inter Milano s-a întors în România şi se dedică sută la sută familiei şi o face cum nu se poate mai bine.

Fostul căpitan al  naţionalei este un  tătic model în reclamă
Fostul căpitan al naţionalei este un tătic model în reclamă

Micuţele sunt pline de energie

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe fostul căpitan al naţionalei în timp ce-şi aştepta “comorile” să iasă de la grădiniţă. Pentru că le despart doar un an, fetiţele merg împreună la aceeaşi grădiniţă, o instituţie privată din zona Pipera. Extrem de joviale, micuţele au exultat când şi-au văzut tăticul.

Fostul fotbalist le-a cărat  micuţelor ghiozdanele  după ce au ieşit de la grădiniţă
Fostul fotbalist le-a cărat micuţelor ghiozdanele după ce au ieşit de la grădiniţă

Grijuliu, Cristi le-a luat ghiozdanele şi le-a ajutat să iasă pe poarta grădiniţei. Exact ca-n reclamă, fetele sunt pline de energie şi fac ce vor din tăticul lor. Îmbrăcate identic ca două păpuşele, micuţele s-au hârjonit tot drumul până la maşină, iar Cristi le-a ţinut isonul. După ce s-a asigurat că sunt la locurile lor, “tăticul cărăuş” a plecat spre casă, unde îl aştepta frumoasa lui soţie, Adelina.

S-a retras în martie 2013

Cristian Chivu a fost unul dintre cei mai valoroşi jucători români din ultimul deceniu. El s-a retras din activitate din cauza accidentărilor la piciorul drept, în luna martie 2013. De-a lungul carierei, a cucerit o Ligă a Campionilor, trei titluri de campion al Italiei şi două Cupe ale Italiei, majoritatea succeselor fiind obţinute alături de Internazionale Milano.De asemenea, mai are un titlu de campion al Olandei, cu Ajax. A jucat de 75 de ori la echipa naţională, al cărei căpitan a fost cinci ani.

S-a căsătorit cu Adelina în 2008

Cristi şi Adelina sunt  căsătoriţi de şase ani
Cristi şi Adelina sunt căsătoriţi de şase ani

Cristi şi Adelina Chivu (fostă Elisei) au fost întotdeauna un cuplu discret. Cei doi s-au îndrăgostit în 2007, pe când Adelina lucra în televiziune, şi după numai şase luni de relaţie fostul căpitan al naţionalei a cerut-o de nevastă. Adelina, care este din Piatra-Neamţ, şi-a început cariera la agenţia Mediafax, departamentul sport. De acolo a ajuns la Antena 1 şi Antena 3, unde a prezentat ştirile sportive. În 2008, după nuntă,  la insistenţele soţului, a renunţat la televiziune şi s-a mutat în Milano, unde Chivu activa ca fotbalist.

image
image
image
image
image
image
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png
image png