FOTO EXCLUSIV Cristina Rus își revine cu reviste și pastile!

Ultima actualizare:

    Solista a ieşit de  la farmacie cu  cumpărături  cât pentru un anFot0: Alex Muscaliu
Solista a ieşit de la farmacie cu cumpărături cât pentru un anFot0: Alex Muscaliu

Pe 3 decembrie, Cristina Rus strălucea la gala revistei Elle, iar pe 9 decembrie i-a căzut cerul în cap. Soţul ei, Dragoş Bîlteanu, a fost arestat într-un scandal ce implică delapidarea a 13 milioane €. Fotoreporterii Click! au surprins-o vineri pe solistă, ca pe o stană de piatră.

Zile grele pentru Cristina Rus (33 de ani), după cinci ani de mariaj fericit, în lux suprem. Solistei i-a dispărut zâmbetul de pe buze odată cu arestarea soţului ei, Dragoş Bîlteanu (35 de ani), mai ales că trebuie să le explice acum celor doi copii, Dragoş jr (4 ani şi 10 luni) şi Cristina Maria (10 luni), de ce tati nu va fi acasă de Sărbători.

Copleşită de gânduri şi de probleme, cu un machiaj puternic menit să ascundă cearcănele, solista a ieşit vineri, în jurul orei 16.00, prin oraş, iar fotoreporterii Click! au surprins primele poze cu aceasta, de la izbucnirea scandalului în care e implicat soţul ei. Cristina a zăbovit ceva vreme la o farmacie din zona de Nord a Capitalei, de unde a ieşit cu o plasă plină de doctorii, apoi s-a oprit la un chioşc de ziare de unde n-a plecat cu mâna goală.

Pesemne încă dornică să fie la curent cu lumea mondenă, solista şi-a cumpărat revista OK!, dar şi o carte la mare căutare zilele acestea: “Pas cu pas”, autobiografia preşedintelui ales Klaus Iohannis. Măcar aşa, cel puţin pentru câteva ore, ea nu se va mai gândi la necazul care s-a abătut asupra familiei sale.

Soţul Cristinei, Dragoş Bîlteanu, cu o avere estimată la 90 de milioane €, a fost arestat pe 9 decembrie, pentru 29 de zile, iar Sărbătorile îl vor prinde după gratii. Afaceristul, care este director general al SIF Banat-Crişana, este acuzat că a manipulat piaţa de capital şi a delapidat societăţi de investiţii financiare.

12 decembrie Abătută, Cristina Rus  şi-a luat de la chioşc  cartea lui Klaus  Iohannis
12 decembrie Abătută, Cristina Rus şi-a luat de la chioşc cartea lui Klaus Iohannis

3 decembrie Înainte de arestarea  soţului, solista radia  ca o divă, la gala  revistei Elle
3 decembrie Înainte de arestarea soţului, solista radia ca o divă, la gala revistei Elle

Click! a scris pe larg despre arestarea  preventivă a milionarului Dragoş Bîlteanu.  Soţul Cristinei Rus este cercetat într-un  dosar cu un prejudiciu de 13 milioane €
Click! a scris pe larg despre arestarea preventivă a milionarului Dragoş Bîlteanu. Soţul Cristinei Rus este cercetat într-un dosar cu un prejudiciu de 13 milioane €

Și prietena Spătar e un munte de durere

Printr-o situație similară trece și Cristina Spătar. Soțul ei, Alin Ionescu, e și el arestat, pentru evaziune fiscală de 10 milioane €.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net