FOTO EXCLUSIV Cum a transformat-o sarcina pe iubita lui Vârciu! Anda Călin nu a renunțat la hainele mulate

12 99 0 jpeg
Anda Călin e din nou gravidă. Ea şi Liviu mai au o fetiţă, Anastasia Maria

Foarte norocos e Liviu Vârciu (39 de ani) de când în viața lui a apărut Anda Călin, o fată discretă și frumoasă, care se preocupă mai mult de familie, de casă și de copil decât de apariții mondene. Anda este din nou însărcinată și va aduce pe lume un băiețel, iar fotoreporterii Click! au surprins-o cu burtica la vedere, la propriu. Anda nu s-a îngrășat prea mult în sarcină, dar hainele chiar n-o mai cuprind în jurul taliei.

După o separare scurtă, în 2018, Liviu Vârciu s-a convins că Anda Călin (30 de ani) este femeia perfectă pentru el, așa că au reluat relația. Și bine au făcut, căci acum pe drum se află un băiețel, un frățior pentru fiica lor, Anastasia, în vârstă de aproape 3 ani. Se pare că Anda va naște la sfârșitul verii, iar sarcina este deja foarte vizibilă. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent întorcându-se acasă, cu mașina, iar bruneta pare foarte încântată de rotunjimile maternității. Nu poartă haine largi, specifice femeilor gravide și bine face, căci îi stă bine în colanți și cu tricou cu vedere la... burtică.

stanga
dreapta
anda calin iubita liviu varciu 1 jpeg
anda calin iubita liviu varciu 2 jpeg
anda calin iubita liviu varciu 3 jpeg
anda calin iubita liviu varciu 4 jpeg
anda calin iubita liviu varciu 5 jpeg

Și-a vândut apartamentul ca să-l ajute pe Liviu în carieră

Din 2019, Anda și Liviu locuiesc împreună în casa pe care artistul a ridicat-o în Băneasa după ce ea şi-a vândut apartamentul pentru a-l ajuta cu bani pentru filmul „Zăpadă, ceai şi dragoste”. Filmul pe care îl produce Liviu Vârciu şi în care apar Alina Puşcaş (34 de ani), Dan Negru (49 de ani) şi Dorian Popa (31 de ani) ar fi trebuit să aibă premiera în martie, însă pandemia de coronavirus i-a stricat planurile.

anda calin iubita liviu varciu 1 jpeg
Anda Călin e din nou gravidă. Ea şi Liviu mai au o fetiţă, Anastasia Maria

„Anda şi-a vândut casa, m-a ajutat. Trebuie să fim împreună toţi. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb. A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat şi că eram terminat. Îmi era ruşine de toţi prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta şi pe care nu aveam cum să îi plătesc, nu mai aveam variantă”, povestea Liviu Vârciu la Antena 1.

Citește și:

EXCLUSIV! Liviu Vârciu a aflat sexul bebelușului. Totul despre sarcina Andei Călin

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a devenit majoră! Carmina moștenește frumusețea mamei

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg